Kos v kuchyni priamo pod umyvadlom alebo dole vo vedlajsom module ako je umyvadlo?

Dobry den, kde mate prosim umiestneny kos?Co je praktickejsie?Dakujem
Odpovedať
my mame v skrinke pod umyvadlom kos, je to podla mna praktike, ale zase aj tebe ako vyhovuje, napr. mojej mamke by to nevyhovovalo, ona ma odjakziva v kute pri stene kde nema policku ziadnu a ani skrinu, ze aby jej to nesmrdelo v linke :)
Odpovedať
@sajmoonka mame priamo pod umyvadlom a som s tym skpokojna
Odpovedať
Lepsie je dat pod drez. Drez ma sifon, co ubera ulozny priestor, ked tam das smetnik, tak ten priestor bude vyuzity celkom rozumne. Ak budesmat bateriu so sprchou potrebujes celu vysku skrinky na zatahovaci system, za kos sa to skryje, polica by zavadzala, zasuvka by nemohla mat plnu hlbku
Odpovedať
Vedlajsi modul rozhodne umyvacka!
Odpovedať
Ja mam v skrinke vedľa dtezu. Mne pod drezom vadil, lebo stále niekto vyhadzuje veci, keď ja tam stojím a umývam. A úložný priestor mam pod umývadlom, mam tam dva veľké sufle.
Odpovedať
Profilova fotka
Kôš pod drezom, vedľa drezu myčka
Odpovedať
@nastasyk presne preto to riesim,lebo teraz na byte mam vedla umyvadla a je to fajn,ze ked umyvam v umyvadle a niekto ide vyhodit smeti,tak sa mu nemusim ustupovat
Odpovedať
@sajmoonka aj mne to vždy u mamy vadilo, teraz mam z jednej strany drezu kos, z druhej umývačku. Pod drezom mam v jednom sufli misy, a v tom hornom poháre a som úplne spokojná.
Odpovedať
@sajmoonka pod umyvadlom,je to to velmi prakticke a pravdupovediac inde sme ho nemohli dat. Mozno aj vo vedlajsej skrinke by bolo fajn,ak teda niekomu vadi,ze sa musi kusok uhnut,ked niekto iny vyhadzuje smeti. Mne osobne nevadi,ked sa musim uhnut a som zvyknuta ho mat pod drezom.
Odpovedať
voľne stojaci, ešte to tak kupovať skrinku na kôš :-p
Odpovedať
@sajmoonka ja mam na byte pod rohovym umyvadlom,je to celkom prakticke,ale nemam sa kam uhnut,ked chce niekto ist do kosa.takze teraz to budem mat hned vedla v skrinke,potom drez a mycka.tak dufam,ze to bude lepsie.ulozneho miesta budem mat dostatok,cize mi nevadi,ze pod drezom tam bude takmer prazdno.tam budem skladovat cistiace prostriedky,veci do mycky,hubky,ci pet flase na vyhodenie.
Odpovedať
@vlocka2506 Dakujem pekne za nazor,tiez som sa tak rozhodla ako pisete.Verim,ze to bude prakticke. 😊
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sajmoonka podla mna je to len vec zvyku.svagrina ma zase kos zabudovany vo vysokej potravinovej skrinke mimo pracovnej plochy.tak toto si zase ja neviem predstavit.no stale lepsie ako ho mat len tak pri linke :-D verim,ze obe budeme spokojne :-)
Odpovedať
@vlocka2506 v potravinovej skrinke? To si neviem predstavit, myslim, ze je dobre ho mat akoby tak po ruke, pri umyvadle, pri dreze je to podla mna take najlepsie a najpraktickejsie, ale jasne ze vela to zalezi od toho na co je clovek aj z domu od rodicov zvyknuty ;-)
Odpovedať
@doddy8 svagrina ma na jednej strane vstavanu chladnicku,potom ruru s mikrovlnkou a nakoniec potravin.skrinku a v dolnej casi kos.divne,ale tusim si v pohode vsetci zvykli :-D my sme mali zase samostatny kos ci u rodicov alebo svokrovcov.vzdy sa trebalo "nabehat" za nim.ked bude o 1 skrinku vedla drezu, tak urcite to nebude katastrofa :-)
Odpovedať
My máme pod umývadlom. Trojdielny. Nemenila by som. Zase toľko nie som za tým dresom, aby som musela zakaždým uhýbať 😁 a detto nechodí celý deň rodina do koša aby som tam prekážala
Odpovedať
ja som zas rozmyslala dat kos na ostrovcek - do suflika pod cast ostrovceka kde bude pracovny priestor. Otvorim suflik a zmetiem vsetko z pracovnej dosky rovno do kosa.... Len neviem ci to nie je divne mat kos v akoby "cistej zone" ...
Odpovedať
Profilova fotka
@tinca8 Divne myslim, ze to nebude, ak je to pre teba prakticke, ze vies preco by si si ho tam dala. Ked budes tam po vacsine robit, ze cistit zeleninu a tak tak preco nie. Je to cisto na tebe :)
Odpovedať
@vlocka2506 je mozne, ze je to o zvyku, neviem no, ja si to dako predstavit neviem, mat to tak, ale je to jedno :-) Kazdy nech si urobi jak uzna za vhodne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?