Kominovy digestor bez komina

Zdravim, Chcem dat do kuchyne pekny digestor, ale nemam komin. Pacia sa mi sikne digestory a aj na vizualizacii je to s takym krajsie. Rozmyslam na niecim takym: MORA OV 633 GX zaujima ma toto: Odsávač má horný odťah o priemere 150 mm, ale využiť môžete aj recirkuláciu. Tá, za pomoci kovového filtra zachytí mastnotu, pary a nežiaduce pachy priamo v odsávači a čistý vzduch vypustí späť do miestnosti Znamena to, ze ho nemusim zapojit na komin a len tlacidlom prepnut na recirkulaciu cez filter? Mate s niecim takym skusenost? cely jeho popis: Komínovýodsávač pár MORA OK 633 GX v nerezovom prevedenie s čiernym panelommá moderné dizajn a iste sa stane ozdobou vašej kuchyne. Disponuje tromirýchlosťami s max výkonom 450 m3/h Je teda dostatočne výkonný. S tlačidlovým ovládaním si môžete naprogramovať odsávanie. Odsávač má horný odťah o priemere 150 mm, ale využiť môžete aj recirkuláciu. Tá, za pomoci kovového filtra zachytí mastnotu, pary a nežiaduce pachy priamo v odsávači a čistý vzduch vypustí späť do miestnosti. Tichý motor sa 53 dB vás nebude rušiť ani pri ostatných činnostiach v domácnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, uz v dnesnej dobe je vela digestorov co sa da instalovat bez komina ale skor by som poradil taky co filtruje cez uhlikovy filter nie cez kovovy. A este poradím, ak sa pre taky rozhodnes, zisti si ako dlho budu v ponuke filtre, lebo jeden filter vydrzi tak rok. Potom ho treba vymenit. Niektore sa daju aj "oprat" v umyvacke riadu a su znovu pouzitelne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@stewko kúpil ste ten digestor? Ste spokojní?
Odpovedať
@zuzu1111 nie, nakoniec sme uz ani neviem preco kupili tento: Odsavač par EMPIRE KD 329060 Je velkom v poho, saje, huci, ale nezmesti sa doneho nikde uhlikovy filter :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?