Kombinovana chladnicka

Poradte kombinovanu chladnicku s mraznickou do 56 cm sirka, potrebujem aby sa sama odmrazovala nakolko mam v kuchyni plavajucu podlahu a nechcem aby som mal vodu pod chladnickou pri odmrazovani. Tak do 350 Eur volne stojacu. Nejaku normalnu. Ja som nenasiel nic iba nejaku amicu alebo candy....
Odpovedať
@fridex paci sa: https://lednice.heureka.sk/f:4951:381...
Odpovedať
@kubistar Nepači sa. To som skusal aj ja, zabudol si tam zaskrtnut no frost, potom ti to najde o dost menej, a ked das len volne stojaca, tak ti najde tak 20 ks z toho su vacsina nizkeho vzrastu a tie 3 ks co ostanu tak v popise je ze nemaju no frost.
Odpovedať
preco by pri odmrazovani mala byt pod chladnickou voda ? akurat ze ten no frost nieje vzdy co sa moze zdat ...hlavne v takom rozpocte to aj tak bude treba obcas nechat rozmrazit ...
Odpovedať
Profilova fotka
No frost je o chladnicke a ta sa neodmrazuje to sa robi s mraznickou a neviem ci taka co sa odmrazuje sama existuje. Pri chladnicke je to zadnou stenou po ktorej steka kondenzat do nadobky pri motore kde jeho teplom sa odparuje. Funguje to len dovtedy pokial cistis ten maly otvor vzadu dole a neopieras potraviny o zadnu stenu chladnicky lebo primrznu a kustik potraviny alebo jej obalu zapcha dierku.
Odpovedať
Uplne vsetky chladnicky co sa dnes daju kupit su nofrost. Funguje to tak, ako pise @wolodymyr, tam neni co riesit - nikde nic nenamrza, kondenz sa odpari v miske na kompresore, hotovo. Nofrost mraziak je nieco ine, to zdaleka az taka bezna vec nieje. Pointa je vo ventilatore, ktory by mal cirkulaciou vzduchu zamedzovat namraze na stenach spotrebica. To ale uz standard nieje a nefunguje to 100%. Osobne by som sa na to nedrzal - raz za rok staci vyhadzat sufle na terasu ked mrzne, fenom urychlit odmrazenie, vytriet, hotovo. Moc prace s tym nieje, dole je taka drazka cez ktoru voda vyteka - tam podstavis misku a vybavene. Preco by si mal mat vodu na podlahe?
Odpovedať
@wolodymyr jasne ze no frost mrazak existuje., za 6 rokov som mrazak ani raz neodmrazovala, bez tejto funkcie uz kombinovanu chladnicku ani nechcem :-p @fridex odporucam hladat na heureke, ale no frost si prever vzdy na stranke vyrobcu. ja hladam momentalne vstavanu, fin. strop mam +- 2x taky ako ty, a mam problem nieco najst, co mi vyhovuje. hlavne ked heureka napise no frost, vyrobca udava len low frost, co nieje to iste...
Odpovedať
@manilla hľadaj i pomocou iných vyhľadávačov už samotný google ich selektuje nie ešte heureka ten len niektoré porovnáva, no mali by byť overený
Odpovedať
Kupil som chladnicku beko a od zaciatku sa tam tvori ale 1 cm vrstva ladu v pravo hore. Co s tym, je to na reklamaciu? Je tam kolecko teploty od 1 po 5, ako to ma bit nastavene? Co znamenaju tie cisla teplotu?
Odpovedať
@fridex Kupoval si ju nedávno, určite máš k nej manuál, tak šup šup, čo tak si ho preštudovať ? Ja to "kolečko" nechávam v strede, tj na 3 jke a nemám žiadne problémy. Aj keď teda mám inú chladničku :)
Odpovedať
@lubk0 skušal som aj 2 aj 3 a nejaka vyrazna zmena tam nebola.
Odpovedať
@fridex tiez som kupil beko a robi mi to iste, zadna stena zamrznuta- potraviny tiez. Kolecko ani boh nevie ako ma byt nadstavene a navod na pi.u pisany. Je to proste srot a nikdy nic beko.
Odpovedať
@originalx v chladničke a námraza? ved má chladiť len na +6st, istotne je zle nastavený kompresor s tlakom chladiacej zmesi, ak sa nedá zvýšiť teplota ovládaním, to je práca na pár minút zavolaj si servis
Odpovedať
Článok sa načítava...
@duzu je to chladnicka z mraznickou. No mozem krutit koleckom a vzdy tam je namraza. Neni nadto ked das synovi zamrznuty jogurt.
Odpovedať
Ja mam s automatickym odmrazovanim a mam tam viac ladu jak v mraznicke.
Odpovedať
@fridex lebo chladničku často otváraš dostane sa dnu vlhkosť, no nemala by mrznúť, to robia len samostatné vo výparníku
Odpovedať
@duzu Otvoril som ju asi tak 10 krat za mesiac
Odpovedať
@fridex chladničku? ja tak 10x za deň a mrazničku len 10x za mes
Odpovedať
Funkcia No Frost je super, ale treba si overiť, či je aj pre chladiacu časť, alebo iba mrazničku. Potom treba počítať s tým, že No Frost chladničky sú výrazne hlučnejšie, a nakoniec si treba uvedomiť, že každú chladničku treba z času na čas vypratať a jednoducho vyčistiť, vyumývať, bez ohľadu na množstvo ľadu v nej.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?