Koľko môže stáť stôl z masívu?

Ahojte, chcela by som stol z masivu, obehla som par obchodov a bud nikde nemali masiv, alebo sa ceny splhali do zavratnych vysok. Nasla som stranku drevo-masiv.sk, stol by ma tam vysiel na cca mozno 800-900 eur, kedze taky klasicky rozmer je 650 eur a ja chcem o nieco dlhsi. Je ta cena velmi nadhodnotena? Ide mi o klasicky stol, bez zbytocnych caciek, jednoduchy, neroztahovaci, ale jedalensky, takze nie typicky zrubovy nabytok :) Alebo by mi to dobry stolar vedel urobit za lepsiu cenu? Zaruku poskytuju 10 rokov, ja viem, ze tak dlho tu firma ani nemusi byt, ale tak...
Odpovedať
Profilova fotka
Mám stôl z masívu (dub) od stolára a vyšiel 450 euro. Je v mojom albume. Takže dá sa zohnať aj šikovný stolár, aj slušná cena... ale ľahké to nebolo ;-)
Odpovedať
@jankazb presne toto som mala na mysli :) Masivny, stabilny, krasny :) Aku mas povrchovu upravu?
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika je lakovaný ale takou jemnou vrstvou, skoro to nevidno, žiadny vysoký lesk. Pôvodne bol v pláne vosk, ale to je na údržbu náročnejšie a my ho vážne veľa využívame :-) , tak nechcem byť jeho otrokom.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme vyuzili stare dvere asi 100 rocne,stolar nam k nim dorobil zvysok a muz ho dokoncil-teda natrel farbou a jemno prelakoval.
Odpovedať
Profilova fotka
@marlene ukáž foto :) zaujímavý nápad ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?