Koberec do kuchyne

Profilova fotka
Ahojte, poradte aky by mal byt koberec do kuchyne.. Aky vybrat (nemyslim dizajn)? dakujeem
Odpovedať
Žiadny.
Odpovedať
ja si tiez myslim, ze sa do kuchyne koberec nehodi :) z akeho dovodu by ste ho tam chceli mat?
Odpovedať
Profilova fotka
@pety22 Koberec sa do kuchyne nedava
Odpovedať
celoplosny koberec v kuchyni je neprakticky na udrzbu...ale ja mam v kuchyno-jedalni jeden maly na dekoraciu 50x100cm, avšak je na takom menej exponovanom mieste..teda nie je pod stolom, ani priamo pod linkou...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme aj v rodičovskom byte mali komplet všade koberce (teda okrem kúpeľne, ale aj tam bol behúň) a aj teraz mám všade koberce (kuchyňu mám v jednej miestnosti spolu s obývačkou). Mám celoplošný uzlíkový koberec, ale pri linke mám na tom ešte behúň pre prípad, že by sa nám niečo rozlialo alebo rozsypalo, tak nech sa dá vyprať. S kobercami mi byty pripadajú útulnejšie ako s tvrdou hladkou podlahou.
Odpovedať
@barracuda32 ano, to hovoris velku pravdu, s kobercami su miestnosti ovela utulnejsie..rovnako ako so zaclonami, moja stara mat mala celoplosne koberce v celom byte vratane kuchyne - tam mala dokonca dva na sebe - lebo byvala na prizemi, tak to jej troska zateplovalo podlahu :-D...ja mam uz len male koberceky, ale v kazdej miestnosti v dome, tiez si to bez nich neviem predstavit..
Odpovedať
my mame na dlazbe v kuchyni tkany koberec
Odpovedať
Profilova fotka
@kampor keď sme kupovali tento náš terajší byt, tak predchádzajúci majiteľ mal všade tmavú laminátovú podlahu. V prvom momente sa mi to páčilo, ale zistila som, že to nie je nič pre mňa. Najprv som kúpila malý koberec ku sedačke, potom sme si doniesli z Poľska ovčie kožušiny a nakoniec som všade dala celoplošné koberce. Proste potrebujem mať pod nohami niečo príjemnejšie, mäkšie ako hnusný tvrdý laminát.
Odpovedať
@pety22 radsej maly, alebo ak chces po celom, tak skladajuci sa z viacerych casti,aby sa dal hocikedy "zobrat pod pazuchu" a vycistit.
Odpovedať
ja mam tiez velmi rada koberce ale nie celoplosne .. s manzelom velmi radi chodime bosi a tiez som uvazovala ze medzi kuchynsku linku a ostrov by som supla nejaky uzsky dlhy koberec :-) ..bojim sa ale toho cistenia :-D uvidime
Odpovedať
hocijaký - záleží akú farbu chceš...aby sa ti na ňom dobre stálo aby ťa nestudila podlaha...predpokladám že kuchyňu nemáš veľkú tak keby že ho časom zničíte bez problému ho vymeníš za ďalší..ja popri linke mám už asi 4tý..2 kusy som mala tkané..ale ani vysoký vlas nie je od veci...ak aj dačo vyleješ vysypeš..však sa to dá povysávať, otepovať prípadne oprať..ja som si ho ale odspodu poistila protišmykovou lepkou lebo na dlažbe nám "utekal" :-)
Odpovedať
Take tie menšie tkane koberce sa daju v pohode vyprat vo vani.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Profilova fotka
@barracuda32 ahoj,mame spojenu obyvacku jedalen a kuchynu a tiez premyslam ci dat celoplosny koberec po celej miestnosti. prosim neposles foto ako to v celku vyzera?dakuje
Odpovedať
Profilova fotka
@sona_mlkva Akoze chces davat aj do kuchyne? My sme rozmyslali ze by sme do spalne dali, ale napokon sme z toho popustili. Sice je to prijemne na boso a tak, ale to dovysavat, docistit, neni sranda.
Odpovedať
osobne som za ziadny, ale ked uz aj moji stari rodicia mali len taky jednuchy, aby ked tam nieco padlo, sa to dalo normalne povysavat.
Odpovedať
do kuchyne by som koberec nedaval, ked tak akoze do jedalne okej, ale v kuchyni sa to proste ci chces alebo nie uspini.
Odpovedať
Profilova fotka
hej presne, to kolkokrat clovek ani nechce a nieco mu padne na zem a je to, a neviem si ani predstavit, keby to bolo ja neviem cervene vino alebo rajcinovy pretlak, to mozete rovno do kosa zahodit.
Odpovedať
Akoze ked uz velmi by ste chceli, tak skor len nieco take pri samotnu kuchynsku linku, ak nechce stat na studenej zemi, nieco co sa da lahko vycistit, ale do koberca by som nesiel.
Odpovedať
ako pokial by to bol taky, ze by sa jednoducho cistil ok, ale veru doposial som nevidela u nikoho v kuchyni koberec, minimalne nie pri kuchynskej linke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?