Kika verzus Decodom

??? alebo hladat stolara?
Odpovedať
Profilova fotka
@ikon my sme spálňu kupovali v Decodome a sme spokojní... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Decodom.
Odpovedať
@ikon bud dobry stolar,decodom a az potom kika:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som za stolara.
Odpovedať
Profilova fotka
záleží čo konkrétne hľadáte. ak kuchyňu, tak "Kika verzus Decodom" - radšej Nobiliu z Kiky, ako Decodom. Cenovo je cca podobne ale kvalita o dosť vyššia. Nolte kuchyne z Kiky sú tiež kvalitné, ale cenovo už niekde inde. Ostatné kuchyne z Kiky sú už slabšie. Asi aj slabšie ako Decodom :-) . Pred pár rokmi sa aj v Kike predávali výrobky Decodom - kuchyne aj obývačky a pod., ale kvôli veľkému množstvu reklamácii už pri dodávke a montáži s nimi spoluprácu ukončili.
Odpovedať
Profilova fotka
podla toho co, ale jednoznacne stolar, kika, decodom. A to z jedineho dovodu - hrubka pouziteho materialu a tym je zodpovedane vsetko. Standardne stolari pouzivaju 18mm, v obchode nemaju problem urobit korpusy aj z 12mm (Jysk). No najlacnejsie by si to mal vo vlastnej rezii. Narezu a ohranuju ti to v lubovolnom stolarskom centre (alebo si to mozes ohranovat sam a usetris este viac) a doma to len pospajas a zmontujes. U stolara si vyberies vysuvy, panty, jednoducho vsetko podla vlastnej predstavy, v obchode beries to co maju v ponuke. Stolar ti to urobi na mieru, v obchode kombinujes uz z danych rozmerov.
Odpovedať
Ani jedno, ani druhé.....kvalita veľmi nízka.
Odpovedať
Kvalita v spomínaných obchodoch na spodnej hranici :-p
Odpovedať
Nemôžem súhlasiť. Mám kuchyňu z decodomu už 5 rokov žiadny problém. Materiál veľmi dobrý. Kvalita práce spokojný za 3 týždne opäť kuchyňa z decodomu do nového dúfam že opäť budem spokojný.
Odpovedať
Kika, Oresi, Decodom, Ikea, apodobný výrobcovia..."papierové kuchyne" na 99% iné materiály ako fóliu neponúkajú.
Odpovedať
ahojte, nemate niekto kontakt na stolara z okolia Ziliny, Pov. Bystrice, Puchova, ktory robi dobre kuchyne :) dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Decodom sme zavrhli, mali bielu lesklu len vo folii, zatial to vyzera na Kiku, dali mi bezkonkurencnu cenu, nemecka vyroba, nazov nejaky Blogg, hadam budem spokojna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?