Kedy objednávať spotrebiče?

Začiatkom júla idem prestavovať kuchynu, zaujímalo by ma akom predstihu ste objednávali spotrebiče , mám už začať? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no.. ide hlavne o to, ze ak budes riesit vstavane spotrebice a budes si davat robit kuch. llinku, potrebujes vediet uz v case vyroby presne rozmery na niky a dvierka.... cize je dobre ich mat vybrane, a najlepsie aj kupene, resp. aspon uz objednane, lebo sa ti moze stat, ze niektory sa prestane vyrabat, alebo tak..ale to skor ku koncu roka byva, kedy zvyknu vypustat firmy nove modely spotrebicov, ale moze sa to stat aj pocas roka..... Takze odporucam min. s objednanim linky a zadanim rozmerov stolarovi, alebo kuch. studiu aj rovno objednavat :)
Odpovedať
mne povedali v kuch. studiu ze potrebuju vediet konkretnu znacku a model spotrebica, aby vedeli rozmery. ale ako pise @katrin21 moze sa stat ze sa uz mozu prestat vyrabat.... ja tiez este vaham ci kupit umyvacku teraz a ci pockat kedze musim kupit cele vybavenie kuchyne je to naraz dost penazi...no snad do pol roka sa este vyrabat bude kedze je to novy model :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala spotrebice na dome, ked sa montovala linka, nechcela som riskovat :) stolarovi som zadavala rozmery objednanych spotrebicov :)
Odpovedať
dík holki
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?