Kde zoženiem nízky plech na pečenie do rúry Bosch?

Ahojte, mame ruru na pecenie BOSCH HBA23S150R. Dostali sme k nemu 1 hlboky plech. Potrebovala by som vsak este aspon min. 2 plechy, ale neviem taku velkost zohnat. Neviete, ci byvaju univerzalne plechy, ktore by mi pasovali do truby? Je to taky s dierkami po bokoch, ktory sa polozi na vysuvne kolajnicky. Dakujem
Odpovedať
@janci27 http://www.najnakup.sk/plechy-na-pece...
Odpovedať
Profilova fotka
tie s tými dierkami sú fajn, ja mám len také
Odpovedať
Profilova fotka
@ala87 jeskove oci ta cena ale nie je ze vobec vabna :-S
Odpovedať
@viktoriapeter no predsa bosh. Keď majú kupujúci navyše peniaze za značku tak nech pustia perie aj pri kúpe hlúpeho plechu. Týmto netvrdím ze bosh stoji za prd ale v tomto prípade sa platí za značku.
Odpovedať
@viktoriapeter Ani mne sa tá cena nepáči. Ja používam obyčajným smaltovaný plech a pokladám ho na tie koľajničky ( celkom dobre pasuje) a čo mám menšie zo starej rúry pokladám len na rošt.
Odpovedať
@milan209 ked ma niekto ruru Bosh, neznamena to, ze musi kupovat len plechy Bosh.
Odpovedať
@nikol_brundova a kde ich kupujes? aku mas velkost rury a ake kupujes nahradne plechy, zohnala si rovnaky ako si mala k rure?
Odpovedať
@ala87 kde si kupila plech, ktory ti pasoval do rury? mne je jedno, nemusim mat taky presne ako som dostala k rure, len aby mi pasoval. Mensi sice mozem dat na mriezku, ale ja by som radsej velky, kedze peciem dost, takze idealny by bol na kolajnicky.
Odpovedať
Profilova fotka
@ala87 tak toto je paradna palka. To za to by clovek cakal, ze to bude aspon sada nejakych troch plechov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@milan209 ako za bosch za ruru napriklad to pochopim si priplatit ale za nejaky plech, co niekde stoji par korun a rovnako tam bude pasovat ako ten znackovy.. @ala87 jasne dobre robis. Ked si vezmem, ze mam sest plechov a teraz keby kazdy mal byt bosch, no tak to radsej ani pocitat nejdem co by ma to stalo :-D
Odpovedať
@viktoriapeter mmm tristo euro by islo do luftu ako nic ;)
Odpovedať
Profilova fotka
to clovek ekd chce original plechy tak to aby setril. Pokial sa do rury zmestia plechy velkostne tak podla mna netreba riesit ci su znackove ci neznackove..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@viktoriapeter Ale tá hanba na celú dedinu... príde návšteva a domáca pani zo značkovej rúry Bosch vyberie koláč upečený na neznačkovom plechu... Však by sa ani v obchode, či kostole nemohla ukázať. :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@janci27 Plech som kúpila kedysi u nás v potravinách, ešte do predošlej rúry. No takéto plechy mávajú aj v Kinekuse, treba si odmerať šírku medzi kolajničkami a isto sa nejaký ten plech nájde. http://www.kinekus.sk/katalog/product...
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 lebo navsteva si to vsima ze v akom plechu ma kolas, su radi ze maju kolac :D :D
Odpovedať
Len pre info, k Bosh trube davaju len 1 plech (aspon teda k modelu co mame my), ale nie je na nom napisana ziadna znacka, cize je klasika obycajny plech, ktory sme mali aj k rure Concept kedysi. Mne ide hlavne o tie rozmery, aby mi nepadal z kolajniciek, vobec ho tam nejak napasovala. Maly na mriezku je sice o.k, ale potrebujem vatsi. @ala87 skusim este Kinekus, tam som nebola.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@brain nie, ja urcite neplanujem znackovy plech, to tu len niekto dal link na taky. Ja hladam obycajny, ktory mi bude pasovat do truby. Ved aj k trube sme dostali obycajny klasicky plech hlboky, teraz potrebujem dokupit este par plytkych. Od tescomy som pozerala, ale tie ich velkosti nam nepasuju. Skusim este Kinekus, ako mi tu jedna pani poradila. Jasne, od oka sa neda. Manzel mi tak kupil z tescomy od oka a isiel ho potom aj vratit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janci27 vieš čo ja som si kupovala univerzálne plechy a prednedávnom som natrafila v tescu na kvalitné plechy tak tam som jeden kúpila a pasujeme mi do rúry
Odpovedať
Profilova fotka
Buď skús pozrieť kinekus alebo tescoma a podobne. Tam určite zoženieš také plechy. Priateľka tiež chcela rúru tejto značky, ale sme sa dohodli, že dobre ale nebudeme kupovať originál plechy, lebo to by som sa teda nedoplatil..
Odpovedať
@micah3 ano, kinekus pozriem, este som sa tam nedostala. Jeden som si kupila nedavno v Lidli, i ked zase hlboky, este tie plytke potrebujem. Z Tescomy mi nevyhovuju, uz som tam bola. Ja som ani nevedela, ze nejake znackove plechy od predajcu truby existuju :-) pretoze k trube davaju obycajne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?