Kde zohnať bielu lesklú roletku?

Profilova fotka
.. nas stolar ma k dispozicii len nejake kovove a umelohmotne.. ani jedna sa mi nepaaci.. nejaky tip? diik j
Odpovedať
Profilova fotka
neviem od kial ste, ale univerzalna rada, treba vyhladat predajne pre stolarov, resp. kuchynske studia, kde by vam urcite vedeli povedat a poradit kam sa obratit. http://www.galeask.sk/index.php/nabyt... http://www.sezam-za.sk/file.php?file=311 http://fpinterier.sk/index.php?main_p... dajte si do google "nabytkove rolety"
Odpovedať
Profilova fotka
diik:)
Odpovedať
@yaninca preco prave roletku? Preco nedate linku v jednom materialy, ciste linie, podla vizualice ja by som to ukoncila ako na konci policami no naj by boli vsetky skrinky rovnake. Preco tu jednoliatu liniu narusat? Ale ak uz roletku tak fakt oslovit viacero kuch.studii.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska dakujem za pripomienku.. skusim to dat nakreslit aj tak (bez roletky), mozno uz v pondelok to tu zavesiim.. (aj ked, bolo by mi tej roletky luto.. myslim ze na tom mieste bude hrozne prakticka..)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@yaninca podarila sa vam zohnat ta biela roletka?dik
Odpovedať
Profilova fotka
@vbc22 jaj nie, nakoniec som roletku uuplne vypustila..linku som tym zjednodusila, je taka vzdusnejsia a som spokojna.. ale inak - zohnala som ju, v schachermayeri, len vychadzala dost draho, tusim aj 900e..
Odpovedať
@yaninca dik, tak to naozaj nie som ochotna dat...
Odpovedať
Profilova fotka
@vbc22 podobne:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?