Kde si môžem naživo pozrieť lamináty z firmy Egger?

Ahojte, planujeme kuchynu na mieru,ale stolar nemal vzorky laminatov,ake som ja chcela. Pracuje s firmou Egger, na ich stranke som si tie moje vysnivane aj nasla,ale predsa by som to rada videla aj nazivo. Neviete mi poradit,kde je mozne tieto vzorky vidiet a "omakat"?
Odpovedať
@agajdosova jaf-holz maju na slovensku viacero pobociek, ja som bol v spacinciach pri Trnave, viem ze su aj v Ziline. Ja by som si ale namiesto eggeru vybral lamino od fundermaxu.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj v Demose ich maju... http://www.demos-trade.sk/kontakty/pr...
Odpovedať
Profilova fotka
@agajdosova sezam
Odpovedať
Dakujem za rady a mozem sa opytat,je rozdiel v kvalite,ze odporucate fundermax? @andyno
Odpovedať
@agajdosova ano ale aj v cene :). Zalezi aj od toho aky dekor resp. upravu chces. egger je urcite cenovo dostupnejsi.
Odpovedať
@andyno Chcela by som dubove dvierka,tusim dub halifax a pracovnu plochu bud tmavy beton, alebo iny tmavosedy laminat,co najblizsi k ciernej. Od tej ma stolar odhovoril,ze je to velmi neprakticke,aj ked krasne. Musim zistit,od ktrorych firiem este objednava materialy. Zase nech je to aj kvalitne,nechcem lowcost na 2 roky...
Odpovedať
Profilova fotka
gargo piestany, svet dreva nitra..nepises odkial si...inak za mna na foto vyzeraju uplne inak :-D a taktiez pod kazdym svetlom ukazu inak...my sme sa so vzorkami nabehali
Odpovedať
@poisonblu Ahoj, som zo Stupavy. Objednala som si vzorky original z vyroby,tak som zvedava, ci dorazia...Egger ma dobre celkom spravenu stranku,su tam fotky materialu a tiez foto realizacie,tak to by celkom mohlo zodpovedat...ale nazivo je nazivo,to je iste.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?