Kde kúpiť bielu pracovnú dosku z kameňa?

Profilova fotka
polyston, corian poznam..,. neviete doporucit ine značky???
Odpovedať
najprv som ti odpísala no potom som zbadala že ty chceš kameň, takže nič :-D
Odpovedať
Chces kamen ci umely kamen? umely kamen je aj zodiaq, Hi Macs, Silestone, Kerock, Granit Holec.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Klieštik jednoznačne. zodiaq dosky sú dobré. Cena? od 200 Eur za bežný meter. Záleží na tom, aké zaoblenie chcete, opracovanie a podobne. Pozor, cena býva dosť vysoká. Treba rátať aj s nákladmi na dopravu pri zameraní dosky a montáži. Ak potrebujete vidiet, spýtajte sa ich, kde sú vystavene. Neviem, či pán Karpiš ich vystavené má. Spýtajte sa ho. Prípadne decodom - ten s nimi tiež robí, neviem však či v prievidzi majú vzorky. V Topoľčanoch určite.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za rady.. !!! pozriem si odporučane stranky.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jurino , stranka kliestik.sk sa mi neda otvorit!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@jurino cena zodiaq sa pohybuje približne v cenach polystonu?
Odpovedať
@jurino bezny meter -ale pri akej sirke dosky? lepsie je uvadzat cenu za m2. @anusik2 umely kamen sa lahko poskriabe, do polroka rataj s tym,ze ho bude trba prebrusovat.
Odpovedať
a čo žula? ja som si dala naceniť v ISPA kamenárstvo kashmir white je to v Prešove,a idem skúsiť ešte v Granity v Bytčici,pozerala som aj polyston- biely je krásny ale akosi mi ten plast nevonia
Odpovedať
Profilova fotka
@sofiapal ja som tiez vybrala polyston, ale ked som čitala same negativne recenzie, že sa lahko poškriabe atd.. tak ho nechcem, plus ta cena.. !!! teraz hladam vlastnostami nieco odolnejšie, nech to nemusim kazdy rok brusit..
Odpovedať
@anusik2 umely kamen sa poskriabe kazdy.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som zacala zvazovat biely technicky kamen na linku, Technistone, aj ten sa poskriabe?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@atlaska ráta sa štandardná hĺbka dosky 600 mm..
Odpovedať
Profilova fotka
@anusik2 Ahoj, nemam potuchy, či je to cenovo totožné. Až tak som zase v tom neni. Trba osloviť konkrétneho predajcu alebo výrobcu.
Odpovedať
Profilova fotka
@anusik2 http://www.kliestik.sk/ noo, kliestik ma zaujímavú stránku, treba na prehľiadanie nainštalovať MS Silverlight.. Ale na samotnú vstupnú stránku by ťa malo pustiť.
Odpovedať
Profilova fotka
ešte existuje česká firma denbacor.. pozrite, možno tam nájdete niečo zaujímavé.
Odpovedať
Profilova fotka
a este som sa chcela opytat, ci ten umely kamen nie je prilis krehky, ci napriklad nehrozi, ze obijem hrany pri nejakom nahodnom tvrdom udere hrncom? ten by som uz asi neprebrusila......
Odpovedať
Profilova fotka
Takze- orientacna cena u Kliestika za bm zodiaq pri 60cm je cca 400e. Cenova ponuka na nasu kuchynu bola 4900 , zo zuly 4000! Biele odtiene. Teraz mi prisla ponuka z Graniti. Zo zuly white kashmir je to 2000e a z kompozitu (robia taliansky Quarella) za 1800. Cena komplet s montazou dopravou atd. @danula_ch @jurino @anusik2 @sofiapal
Odpovedať
pripajam sa do diskusie, tie rozmyslam nad kamennou prac. doskou, asi to bude zula kedze cenovo vychadza ako pozeram podobne alebo dokonca lacnejsie ako umely kamen a predsa je to prirodne.... chcel by som nejaky svetly odtien s pripadnymi flakmi do hneda a skor texturu taku "zvlnenu"... napr. kashmir white, shiwakashi, wine river alebo pod. Viete odporucit nejaky dalsi podobny odtien a kamenarstvo v BA a okoli kde to vedia vyrobit za rozumnu cenu?
Odpovedať
@nameless_one - velke kamenarstvo je myslim na konci Dunajskej Luznej. Je to hned pri hlavnej ceste. Skus tam.
Odpovedať
@evikg dik, od nich uz mam aj cenovu ponuku, len by som si rad dal vypracovat ponuku aj od inych firiem aby bolo z coho vyberat a na zaklade coho zjednavat ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@nameless_one Skus graniti Zilina. Viem ze chces Ba no aspon budes mat papier na zjednavanie.
Odpovedať
ja som si zadala dopyt na dopyt.123.sk a hned mi podochadzali ponuky. corian by stal 3300 zula cierna 1700 aj s otvormi, ten corian bol bez otvorov a DPH.
Odpovedať
@atlaska a ake su rozmery prac. dosky, resp kolko m2 / bm to je?
Odpovedať
@nameless_one 3m x 1m= 3m2 so 4 otvormi. Hrana 45st po celom obvode dosky.
Odpovedať
Profilova fotka
Fiiiha este, ze som vas tu nasla , tak ja som chcela polyston biela aj s umyvadlom v doske , na tu nasu kuchynu mi spravili cenu 1250 + 350 montaz a doprava. Ja som nikdy nepatrala ci sa poskriabe a pod . Tak ak mate akekolvek negativa napiste. Potom radsej pojdem na hubinu pri piestanoch a pozriem kamen. Ja by som potrebovala aby ta nasa doska bola co najtensia ;) teda pokial sa da ;)
Odpovedať
takze nejake cenove ponuky uz dorazili, pre prac. dosku v tvare L, t.z. na 2 kusy 1500x600mm a 2270x600mm, hrubka 3cm, material kashmir white / bianco romano, pohladove hrany fazeta 45 stupnova, vyrez na varnu dosku a drez, vyfrezovanie odkvapkavacej plochy, doprava, montaz. cena sa pohybovala od 1300 do 1700 eur ;( tak asi povodny plan zmestit sa do 1000 euri nehrozi...
Odpovedať
@kkiki fiha, tak to vam dali super cenu. @atlaska ano, nevyhoda umeleho kamena - po case vidno opotrebenie, ale nenazvala by som to skrabance. skor osuchance. ale umely kamen na jednu obrovksu vyhodu a to, ze je to v jednom kuse s drezom, pripadne aj zastenou (my mame len za sporakom, na zvysnej ploche mame len listu). toto je pre mna alfa a omega, viem ze nikdy mi tam nic nebude zatekat, nemusim cistit spoje s nejakymi kefkami, a spendlikmi odtial vyskrabkavat mastnotu a usadeniny (ktore po case v tom spoji vzdy budu, aj ked je ten drez kvazi "vnoreny" pod doskou, ako sa to robi pri kameni). toto ja proste neznesiem, preto sme radsej zacvakali za ten polyston, a kuchyna je kvazi "hygienicky nezavadna". samozrejme, je to o prioritach, ak niekomu tych par osuchancov vadi, a nevadi mu mat tam spoj, tak potom nie je o com, to jasne ze berte kamen. my mame kuchynu uz 3 roky a na tych najnamahanejsich miestach (hlavna prac. plocha - cca 60-80cm dlhy usek) ma nizsi lesk a nejake tie "osuchance". ale ziadna tragedia to nie je, a kazdy kto k nam pride, tak nad kuchynou stale hika a hladka tu dosku :-D "osuchance" vidno ich len pod urcitym dopadom svetla. po prebruseni by to bolo opat ako nove, ale nejak sa nam do toho nechce, lebo ved nie je to tak vidno, tak co sa budeme - my s manzelom sme stelesnena pohodlnost :-) ked budeme stavat dom, tak do kuchyne pojde opat umely kamen. neviem ze ci polyston, to uvidime, urcite to chce potom prieskum ze z hladiska uzitkovych vlastnosti a odolnosti ci je niektora z jeho alternativ lepsia. zaver - ja umely kamen po 3 rocnej skusenosti odporucam vsetkymi desiatimi, bez debaty.
Odpovedať
@nameless_one no myslim, ze za tie 3 roky krasne klesli ceny :-) my sme za nasu dosku (s drezom, zastenou, plochou na odkladanie riadu) dali okolo 130-150 tis (SKK), presne uz nepamatam... ale nelutujem, bola to pre nas investicia, ktora nam stala za to.
Odpovedať
este pre uplnost uvediem, ze ako som tu pred 2 rokmi napisala v inej teme, ked sme polyston objednavali, cakala som, ze ten bude odolnejsi. takze tesne po tom ako sme na nom objavili prve osuchance, boli sme trosku sklamani. ale uz sme z toho sklamania vytriezveli, a ocenujeme tie ostatne vyhody. ale dobre je byt na to pripraveny, ze leskle ako od vyroby to na tych najnamahanejsich miestach nevydrzi vecne ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?