Kde kúpim jedálenský stôl z masívu?

Nevie mi niekto poradiť, kde by som mohol zohnať masívny jedálenský stôl / najlepšie dubový /za dobrú cenu pre 6 až 8 osôb?
Odpovedať
Profilova fotka
U stolara :-) My sme si dali urobit 90x180 ..... stal okolo 500€. Cena bola vacsia aj koli noham stola, ktore maju 12x12cm ;-) Pozri v albume.
Odpovedať
nabytokmirek.sk
Odpovedať
Dobrý den. Je to rustikální kousek, klidně tam vejde 10 lidí, akorát se odtáhne od stěny. Cena byla asi tak 20 až 25.000 Kč, což je něco kolem 1.000 EUR, přesně to už nevím. Zakoupeno v Uherském Hradišti : http://ibaeshop.cz/rustikalni-nabytek... S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
@jmatusky ak by to malo byť niečo modernejšie môžete sa obrátiť na nás, vyrobíme vám aj na mieru podľa požiadaviek
Odpovedať
Profilova fotka
Inak teraz majú aj v Decodome stôl z masívu a rôzne veľkosti od 160 až po 200 a krásne :-) cena za tú 160 do 500€ myslím že to bol sloven. výrobca..
Odpovedať
@jarka62 len treba dat pozor, lebo masiv moze byt aj borovica...........najlepsie je podla mna dat to spravit stolarovi.
Odpovedať
Profilova fotka
@mint_blossom no to hej, ale napr. javorina má úžasné stoly :-) pri stolároch je to na vlasné riziko, keďže by som musela zopár jeho prác vidieť na živo..
Odpovedať
@jarka62 urcite, ale osobne by som taku palku za stol nedala.....a myslim, ze dovrzat sa da vsetko :-D
Odpovedať
Ja odporúčam Karpiš. My máme od nich aj jedálenský a tiež konferenčný. Chodia pravidelne na výstavy Nábytok a bývanie a ich kolekcie patria k tým najkrajším. Cena je podľa mňa primeraná kvalite.
Odpovedať
Ďakujem všetkým za tipy. Skusím to čeknúť a snáď niečo vyberieme.
Odpovedať
Profilova fotka
@jmatusky odkial ste? Na vystave nabytku v Nitre sme objavili poliakov, ktori robili fakt krasne masivne stoly( a rozne typy stoliciek k tomu-take s vyssim operadlom)-cenu si nepamatam, ale viem, ze ma neomracila svojou vyskou, viem, ze maju predajnu aj TN, chystame sa tam tento tyzden, tak sa mozem na ten dub opytat, lebo aj my chceme...
Odpovedať
@kaiak to je super. Poprosím o info. Inak sme z BA, ale dom je na Záhorí. Je to ako chalupa. Ten popis by nám úplne vyhovoval. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jmatusky aj my mame Karpiša a super je :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kenderovad poprosím foto na jaroslav.matusky@istrometal.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@jmatusky info dodam ked dojde dnes mangel-mame od nich katalog kdesi v aute alebo na dome :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jmatusky už som poslala fotočky..pá
Odpovedať
v Decodome majú pekné masívne stoly, alebo vrchý plát z dýhy, ide o výrobcu z Chorvátska a väčšina z nich je rozkladacia, cena tiež celkom priaznivá, majú predajne po SR aj e-shop
Odpovedať
Profilova fotka
@jmatusky ahoj, takze firma sa vola Drewnab-boli sme tam dnes-stoly spravia ake chces velke-od borovice cez buk, dub...rozne morenia, su fakt pekne a kvalitne...a este mi napadlo-tu na streche je uzivatelka meamea, ktora dovaza teakovy nabytok priamo z Javy, ma aj stoly...su to naozaj krasne kusky-viac vidieckejsi styl ako predchadzajuca firma...tak skus kontaktovat aj ju
Odpovedať
@kaiak si super dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@jmatusky prepac, este sa opravim-to prve je Drewmax, nie drewnab, ako som napisala povodne...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ak maš možnosťi,môže tvoj stôl vyrobiť dobrý stolár a bude vyzerať naprikad takto.Je vyrobený z orechového dreva,povrchová úprava samozrejme voskom.Pochadza od Martina Tabiša
Odpovedať
@atlaska super tip. Kúpil som jedálenský stôl aj konferenčný z dubu od nabytokmirek a je to skutočne "bomba" Nič krajšie som za takú cenu ešte nevidel.
Odpovedať
tiez som dlho hladal masivny stol bukovy, dubovy za rozumnu cenu, stoly od karpisa vyzerali fajn, velke plus je ze vacsina z nich su rozkladacie, dalej stoly od nabytokmirek sa mi tiez velmi pacili. pekne a za fakt dobru cenu ( do 300 euro) som videl aj v Kike v Bratislave, najvacsi problem v mojom pripade bol vacsinou rozmer, vacsina stolov mala 160cm a viac, ja som potreboval 140cm, max 150. Nakoniec som to vyriesil tak ze som kupil dyhovany z Ikey za 130 euro :) vyzera tiez super a par rokov snad vydzri... a za tu cenu nebolo o com :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@jmatusky mozes tu dat fotku toho stola prosimta? pozerala som uz aj asi pred mesiacom na ich stranke len tam je ten stol taky pozakryvany poriadne ho nevidno,.. budem ti vdacna:)
Odpovedať
Profilova fotka
javorina je super!!!
Odpovedať
@stanulka76 Krasny Next, ja mam tiez taky ale dvojmetrovy :-)
Odpovedať
My sme kupili v moebelixe set nabytku z agatoveho masivu GOA. Na ich stranke je z toho akurat "lavica GOA". Stol(160/76/90), 4 stolicky, lavica(140/45/37), TV komoda(156/47/45) a vitrina(108/156/40) vyslo na 1500E, co je podla mna slusna cena. Neimprengovane drevo agatu vydrzi 40r. Cize tento nas nabytok mozu kludne pouzivat este dve generacie :) Samotny stol stal 300E.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?