Kam s skrájačom na chlieb v modernej kuchyni ?

Profilova fotka
Nechceme mať nič na linke, tak neviem kam umiestniť krájač tak, aby bol kedykoľvek poruke hneď k použitiu. Máte tip? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mrkni moj album ja mam na take veci roletku aj ked ubrala priestor s linky...
Odpovedať
Chlebík si nakrájaj celý a krájač šup do špajze alebo skrinky ;-)
Odpovedať
http://www.my-concept.sk/produkty/vst...
Odpovedať
Profilova fotka
uz len ten vyraz - krajac na chlieb - je staromodny, nemyslim ze patri do modernej kuchyne a ak ano tak ho dat uplne prec z oci.. to radsej si kupim moderne noze ktorym si to pokrajam a necham ich na linke :) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si kupujem krájaný chlieb a okrem toho sa dá nakrájať aj v markete
Odpovedať
ja mam krajac na chlieb tiez v roletkovej skrinke na linke, mam tam vsetky elektricke spotrebice, cez skrinku je dotiahnuta predlzovacka s viacerymi zasuvkami a hlavnym vypinacom, cise mozem mat spotrebice stale zapojene a pritom mimo prud, krajac mam uplne dolu /zarovno pracovnej dosky/ takze ho len povytiahnem, chlieb ukrojim a krajac odlozim, add andyfoto - to vies su na svete aj taky "uchylaci" ako ja :-D ktori si na presnu hrubku a rovny rez potrpia :-D a aj ked mam kvalitne noze v stojane na linke, tak i tak sa mi neleni ten krajac vytiahnut aj kvoli jednemu krajcu 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
zbytocny spotrebic... len zabera miesto. kupujem krajany alebo mam predsa noz...
Odpovedať
Profilova fotka
MOj nazor- kuchyna ma byt aj prakticka, nielen pekna na oko =-) =-) ..osobne krajac nemam, ani nepotrebujem, nemam problem si odkrojit chlieb nozom, ale ked uz by som ho mala, tak ho necham kludne aj na linke, ked ho mam denne pouzivat, inac je to naozaj len dalsia polozka uplne navyse...moj nazor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
roletová skrinka !!!
Odpovedať
Profilova fotka
já budu mít udělanou hlubší pracovní desku cca 75cm a budu mít posuvné dveře a za nimi veskere spotrebice.. viz moje album(posuvne dvere jsou ty zelene) http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/h...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
@klara78 sklopny vstavany krajac do zasuvky, nezaberie vela miesta, nemecka firma ritter vyraba, ceska firma bielmeier myslim dovaza http://www.bielmeier.cz/Vestavne-spot...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?