Jsou lepší lesklé nebo matné dvířka na kuchyňské lince?

mate zkusenosti? osvedcily se leskle ci matne dvirkana kuch. lince?
Odpovedať
Profilova fotka
leskle , uplne v pohode a na udrzbu su ovela lepsie ako matne... mozem porovnavat, lebo som mala aj matne dvierka predtym na kuchyni. Prejdes ich vlhkou svedskou utierkou a su krasne :) a ovela menej na nic vidno capky, ako na matnej kuchyni, aj ked to znie ako paradox, je to tak :)
Odpovedať
Lesklé su krajšie aj lepšie na údržbu
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala na byte leskle, teraz mam matne, to sa tyka udrzby je to to iste, ale matne podla mna vyzerju luxusnejsie, je to len o vkuse :-) 8-)
Odpovedať
Ja mam na byte matne a údržba o ničom do domu chcem určite lesklé;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mám leské a nič lepšie na údržbu nepoznám ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Uplne rovnako, pokial nebudes mat pri kuchyni 6m okno daj si co chces , ja mam matne biele nic neni vidiet, ziadne capky ( to koli tomu oknu ;)) a mam rada matne povrchy , jediny lesk ma lacobel a ten musim drhnut ako pipina ... Matna struktura jemna perlicka je super na udrzbu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@hanka_april praveze podla mna leskle vyzeraju ovela luxusnejsie :) lesk = luxus odjakživa podla mna... vid zamat, brokaty, sateny, leskle materialy a pod...lakovane veci :) ale samozrejme, je to aj vec vkusu a nazoru ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kkiki lacobel je ina vec, lebo to je sklo, na skle capky vidiet, ale na lesklych nateroch nie :) ani na lesklej folii, je to fakt ine, ako sklo, alebo zrkadlo :) Inak, matnu strukturu jemnu perlicku mam pracovnu dosku, je to OK, ale na dvierka by som ju nechcela osobne ..
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 ja mam tiez tu jemnu perličku zhodoou okolnosti ako Katka (kkiki) a paci sa mi viac a je to skor o tom, ze tej lesklej je uz teraz strasne vsade vela a preto mi to pride taky mainstream, preto radsej matnu a co sa tyka luxusu nie je lesk ako lesk, len tolko :-)
Odpovedať
som za leskle. pacia sa mi aj matne ale zalezi na farbe.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som skôr za matné, údržba v pohode, vôbec to netreba denne leštiť, odtlačky tam vôbec nevidieť
Odpovedať
Mám skúsenosť s matným aj s lesklým povrchom dvierok a možem povedať,že na údržbu sú oveľa menej náročné tie z vysokým leskom.Vzhľadovo vyzerajú luxusnejšie.Ja mám kombináciu čerešňa vysoký lesk s vanilkou vysoký lesk a vyzerá to naozaj elegantne.Ale každý má svoj vkus a nie každému to vyhovuje.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@katrin21 mala som aj leskle aj sklovite aj vselijake, zodpovedne mozem povedat , ze ak by tato kuchyna co teraz mam bola akakolvek leskla a uz len preto, ze je plne dotykova po celej ploche bez madiel, do dvoch dni by som si trieskala hlavu o to velke okno :D ver tomu ... A leskly mame len konferencny a isiel hajom do garaze ;))) no sim v stadiu kedy leskle ma byt sklo, kov a zrkadlo nic ine ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@kkiki ja tiez zodpovedne mozem povedat, ze mam leskle aj matne aj skleneny stol.... a veru ten sa cisti najhorsie, matne sa dost zle cisti, hlavne capky a leskle sa mi fakt najlepsie dvierka umyvaju a vlastne ich pretriiem velmi malo, len raz za cas, dotykove otvaranie mame len na jednej skrinke, a v kupelni mam biely leskly nabytok betz uchytiek rok a este som tie dvierka nepotrebovala umyvat :-N su stale ciste a nedocapkane... tak neviem vazne.... Dost vela nas tu ma s tym skusenost, ze leskle sa najlepsie udrziava, ved vidis prispevky :) ale nehovorim o skle, zrkadlach, alebo kove... Hovorime o nabytku :)
Odpovedať
Kuchynu mame strikanu lesklu, mnoho ineho nabytku aj hladku aj drsnejsiu foliu aj dyhu, dvere matne aj leskle aj sklo - najlepsie sa udrzuje lesk /cela kuchyna je dotykova/, najhorsie drsnejsi matny laminat. najkrajsia je samozrejme dyha -drevo je drevo. Co sa tyka podlahy zas najlepsie sa udrzuje matna. Biely laminat casom nepekne zajde,alebo ho treba tyzdenne umyt.
Odpovedať
Uvažujem o kúpe skleneného jedálenského stola do obývačky,ale veru neviem ako to bude s údržbou.Páčia sa mi štýlové so zaujímavým dizajnom,ale jedna vec je dizajn a druhá údržba,takže som trochu nerozhodná
Odpovedať
Profilova fotka
dobry den som stolar a skor som za matne dvierka su urcite lepsie,vyrabame dost nabytku a kvalitne veci.
Odpovedať
Profilova fotka
@ernna da sa spravit aj kvylitny jedalensky stol aj s ineho materialu,vyrabame nabytok
Odpovedať
myslim si ze je to otazka vkusu leskle su ale krasne hlavne akrilus je to ako zrkadlo ,ale riesenim su aj dvierka od eggeru premium lesk je to medzi matom a leskom ,vyzera to tiez pekne a nie je to take narocne na udrzbu ako lesk .BEM INTERIER
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 katrin ale ake mas v kupelke okno ... moja kuchyna stoji vedla okna ktore ma vysku 230x6m a plus meter vychod na terasu .... to je trosku ine :) ale nebudem tu hajit matne biele dvierka, pre mnoho ludi je to nevkusne a lacne ... ja sa vyhybam uz akemukolvek umelemu lesku ... je to len moje citenie a este je aj funkcne :)
Odpovedať
@kkiki nerozumiem tomu oknu, cim vacsie okno tym menej vidno capky ci spinu?
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska nie je vidiet vsetko :) a este ked ti svieti slnko vidis aj vyrobnu chybu na podlahe :) chcela som len napisat, ze v tomto pripade mat lesklu kuchynu je samovrazda :)
Odpovedať
@hanka_april suhlas,nie vsetko, co sa leskne vyzera luxusne
Odpovedať
Profilova fotka
@kkiki v inym miesnostiach ( ja mam leskle materialy doma aj v kuchyni aj detskej a bude aj v obyvacke , dokonca aj klavir mame vysoko leskly tmavy ..) mamm svetla dost, vsade fr. okna.... ale nebadam rozdiel, zeby tam som vnimala capky viac ... Ano, mas pravdu, pre mna matny material neposobi bohvieako.... cest vynimkam, kazdy nech si da ale co sa mu paci :) Lenze tema je asi skor o tom, aka je udržba :) nie ci sa nam to paci :) a mne sa veru leskle len a len osvedcili... Mala som matnu kuchynu a nikdy viac.... a napr. na tmavych skriniach spalnovych matnych ma ide uchytit, kazdu capku tam vidno... to iste povie skoro každy , co ma dvere napr. wenge... nevies to po umytí dolestit .. castokrat zostavaju šmuhy, co pri lesku je ozaj malo pravdepodobne..... Pisem fakt len z vlastnej skusenosti. Ozaj sa leskle udrziava lepsie :) A potom, či sa to paci, alebo nepaci, a co si dať, to uz sa kazdy musi rozhodnut sam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zacko jasne, že vsetko nie :) ale bavime sa o dvierkach ( + som dala priklady nejake , ale privela lesku moze vytvoriť aj "dokonaly" gýč :-D) Vsetko s mierou :) a vkusom :)
Odpovedať
@katrin21 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 ok ...
Odpovedať
ja mam kuchynu vyska 2,7 v dlzke 3,6m a ostrov 1x3m, sklenenu stenu vyska 3m dlzka 11m a problem nemam, cierna zula je zapackana staci na nu okena, na linku len cista svedska utierka. plus cela obyvka je biely lesk. linka je bezuchytova, predtym som mala drevenu namorenu na ceresnu a to bolo horsie s udrzbou.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska ask by bolo este dost fajn vediet akej farby chce mat @mimipas farby dvierka, pokial viem tmave veci sa zle cistia vsetky ... teda okrem cierneho matneho auta :) ja neviem preco tu je zapotreby presviedcat ludi o tom co clovek ma doma a mysliet si , ze je to najlepsie a najvkusnejsie, ja to mam cisto na haku .... kedysi sa mi pacili aj leskle dvierka, ale dla som si sklovite , ked eleganciu tak poriadnu s hlinikom , ale som v stadiu zit v neutralnom a prirode co najblizom prostredi ... a leskle skrinky tu nemaju miesto ... a nie je to o tom co sa mi paci @katrin21 paci sa mi vela veci ... ale osobne nevidim rozdiel cistit kuchynu s leskom a matnym prevedenim, pokial ju chcem mat cistu a vonavu cistim ju tak isto ...
Odpovedať
Profilova fotka
URCITE lesk je lepsi ale vsetko je v zavislosti od povrchu a kvalite moze byt byt matny material ktory sa cisti rovnako dobre ako lesk a naopak ale clovek je vynaliezavy a ked nieco chce tak dokaze presvedcit sam seba ze to co ma alebo chce je to naj ..... :-D ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?