Jedalenska stolicka - mate skusenost?

Mate niekto skusenost s tymito stolickami? Na trhu som nasla rozne - plastove, kozenkove, kozenkovy sedak. Nohy drevene, plastove, kovove. Rozne cenove kategorie, skoda ze len malo farebnych prevedeni. Mate niekto skusenot? Su pohodlne? Odkial ste zohnali? Ste spokojni? Mate bielu farbu? Casom zozltne? Nekrivia sa nohy? Dakujem za skusenosti a rady a tipy.
Odpovedať
Takú ako je tá na prvom obrázku máme, pôvodne to mala byť jedálenská stolička alebo mi ju máme pri písacom stole. Máme ju z jysku, bola z tých lacnejších a je asi taká kvalitná ako všetko odtiaľ. Ale my sme rátali sme s tým, že tým, že je lacnejšia nebude úplne top kvalita. Sedí sa na nej celkom pohodlne, zatiaľ nezožltla ale máme ju zhruba tri mesiac a nohy zatiaľ tiež držia v pohode. Ale ak by som takú kupoval znova tak by som asi radšej kúpil s drevenými nohami
Odpovedať
@kuly30 Prave tu prvu by som asi nekupila, tie nozicky vyzeraju tak, ze sa rozidu ked si na nu sadne poriadny chlap. Kolko ma vlastne nosnost?
Odpovedať
Profilova fotka
my mame v kuchyni take ako su na poslednom obrazku :) su strasne krasne, uz ich mame asi vyse roka, znesu vela, vobec sa im nezmenila farba akurat co mne pustali jedny nohavice tak zostal jeden ten "podsedak" modry ale slo to skoro uplne vycistit, je teraz len taka viac do seda ale inak nemozem nic zle povedat :)
Odpovedať
Do tej prvej by som isto nešiel práve kvôli tým plastovým nohám. Ak sa vám už toto páči, tak predsa radšej len s drevenými. Po prvé nevyzerá to tak lacno a po druhé, isto dlhšie vydržia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja chcem tiež takéto stoličky do kuchyne no a ja mám vybranú tú poslednú ,tá vyzerá byť najviac stabilná. Aj v Kike ich majú .
Odpovedať
posledná vyzerá asi najlepšie, no drevené stoličky podľa mňa predsa len niečo viac vydržia a hlavne, budú dlhšie čistejšie ako takéto plastové biele.
Odpovedať
@korkova Tento typ stoličky vyzerá krásne a vzdušne asi za každým stolom :-) (tiež mám na ne zálusk). Ale treba si ich určite naživo vyskúšať - niektoré sa hýbu a plast pruží, myslím, že to bola tá prvá. Skúšala som naposledy v jysku túto: https://jysk.sk/izba-jedalen/jedalens... - a paráda - pevná, ten integrovaný podsedák pohodlný... Ja by som asi uvažovala o čiernej farbe kvôli údržbe (aj keď aj v bielom prevedení je oveľa praktickejšia ako tento typ stoličky s celotextilným poťahom). A táto má ešte dokonalejší dizajn :-) : https://jysk.sk/izba-jedalen/jedalens..., ale neskúšala som ju. Ale za tú cenu...by mohla byť ok. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mame tie pposledne len v sivej farbe a su velmi pohodlne,nemenila by som
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?