Je veľký rozdiel v kvalite medzi kovaním Hettich a Blum?

Rozdiel v cene medzi oboma znackami na kuchyni mame 300 eur. Presviedcaju nas na lacnejsi Hettich ze vraj takisto dozivotna zaruka ako Blum. Blum je sice super ale velmi drahy. Hettich je vraj vyborny a o dost lacnejsi. Vo svojich laickych testoch v kuchynskom studiu rozdiel nevidim. Akurat v tom co mi ponukali Blum spominali nosnost 50 kg a tam kde ponukali Hettich spominali nosnost 40 kg. Ide nam hlavne o vysuvy.
Odpovedať
Kedysi som sa na to tiez informoval, takmer vsade mi povedali ze kvalita je takmer rovnaka, len jeden vyrobca slovenskeho kupelnoveho nabytku (kronzi, www.kronzi.sk) sa priklanal vyrazne na stranu Blumu, ze nan nemal nikdy ziadnu reklamaciu.
Odpovedať
300e je dost na porovnatelnych kovaniach
Odpovedať
my mame hettich a zatial proti nemu nic nemam. pri beznom pouzivani uplne v pohode.
Odpovedať
Neviem ci hladam zle ale ak skusam googlit pojmy napr "panty Hettich cena" a "panty Blum cena" a zbezny rozdiel vidim cca 30% - 40% . Vacsinou v CZK ale mena nie je dolezita.
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa v kvalite rozdiel nie je. sú to dvaja najväčší konkurenti, takže sa navzájom predbiehajú a dobiehajú.. čo sa týka tej nosnosti, obaja majú viac typov kovaní s rôznou nosnosťou (napr. hettich má aj 60 kg), záleží už len na výrobcovi nábytku, ktoré kovanie použije. Takisto aj funkčne majú obaja výrobcovia niekoľko typov kovaní - obyčajnejšie a lacnejšie ale aj fajnovejšie a drahšie...
Odpovedať
Profilova fotka
Rozdiel v kvalite je minimálny. Obidve značky sú veľmi kvalitné,nemali sme žiadne reklamácie.
Odpovedať
Profilova fotka
u nas konkretne je rozsirenejsi blum, kvalita to je spicova, tie ceny nie su az take strasne, no 300 eciek je tiez pekny rozdiel, no neviem ked zaplatis o 300 e menej ci tam aj budes mat porovnatelne tie iste veci.Over si to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?