Je rúra s objemom 66l dostačujúca?

Ahojte, nemáte niekto skúsenosť? Jedna rúra má objem 66 a druhá 71..rozmery sú ale rovnaké.. Je dostačujúca 66l?
Odpovedať
Ahoj, ty musis vediet ci ti to bude stacit, nikto nevie co budes vypekat, ake mnozstva To je ako keby ides kupovat auto a rozhodujes sa medzi klasikou, alebo kombi. Zalezi od ucelu pouzivania. Ale narychlo som teraz premeral vnutorny rozmer nasej rury a vysiel mi objem 65-66litrov. Sme 4 clenna rodina, manzelka stale nieco vypeka a je s nou maximalne spokojna. Je to tiez znacka Bosch, mal by to byt tento model Bosch HBG 34B520, nemam uz k tomu papiere, ale podla obrazka som to nasiel. V popise uvadzaju, ze vnutorny objem je 67 litrov.
Odpovedať
@miselito ďakujem, písala som preto lebo som sa chcela dopátrať k tomu, či do trúby s menším objemom 66l treba mať aj menšie pekáče ako klasicke 🙂
Odpovedať
co ja viem tak standardne by k tomu mali byt, ci? my mame 3ks plechov
Odpovedať
@miselito ako co som pozeral, tak tiez v podstate ku kazdej je nejaky ten plech. Ale ako velkost, si myslim ,ze je taka optimalna
Odpovedať
podla mojho manzela, nie je dolezity objem rury, ale ake velke plechy sa do nej vmestia. tie si treba premerat, ci su dostatocne velke. maly plech do velkej rury das, ale velky plech do malej nie ;-)
Odpovedať
To je objem taky akurat, tiez mame taku ruru a postacujuca, sedia nam do nej plechy ako sme mali aj v predoslej takze to nas tak potesilo takze ja myslim, ze v pohode.
Odpovedať
@monka2207 nedaj sa pomýliť vonkajšími rozmermi rúry, tie sú štandardizované. Ja mám rúru s objemom 75 litrov a tiež vojde do 60-tky skrinky. Čo sa týka plechov, vojde tam aj klasický (42*33cm) ale k rúre boli pribalené väčšie (47*38cm) tie sedia presne do výsuvov.
Odpovedať
@zltalienka a do rúry 66l neviete aké plechy sa mi zmestia? Nikde som tu informáciu nenasla
Odpovedať
@monka2207 plech o rozmeroch 42*33 cm vošiel do 56 litrovej rúry kombinovaného sporáka. Mal by vojsť aj do väčšej teda 🙂
Odpovedať
@zltalienka ďakujem krásne
Odpovedať
@monka2207 to sa neda tak povedat, kazdy vyrobca ma ine vnut.rozmery. zober colstok a skoc do nay, otvaraj a meraj rury.( a kup inde :)
Odpovedať
@zltalienka ja mam plechy 47cm na sirku, zanussi rura ale uz sa nevyraba. tiez mam v plane pobehat predajne, premerat sirku plechov a podla toho vybrat tu spravnu. pojdeme do parnej rury. nemam s nou skusenosti, no chvalia si pri kvaskovani a peceni
Odpovedať
Článok sa načítava...
K týmto dnešným rúram sú štandardne dodávané aj plech, zdá sa mi, že min 2 jeden hlboký a jeden plytký
Odpovedať
Pri nákupe plechov navyše plechy treba premerať, ani rovnaký výrobca rôznych typov rúr nie je zárukou, že budú pasovať. dokonca ani predavači to netušia. Treba zobrať meter a merať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?