Je nutne kupovat novu inducnu dosku?

Dobry den vsetkym, velmi prosim o radu. Pri pade salky so solou sa kusok (asi 1x0,5 cm) indukcnej dosky na jej hrane odstiepil. Indukcna doska funguje zatial bez problemov dalej, ale pocula som, ze by mohla za chvilu vplyvom aj takeho maleho poskodenia prasknut. Nemate s tym niekto prosim skusenost? Je lepsie rovno ju vymenit za novu? Alebo zatial staci nejako opravit (ako? obrusit? zasilikonovat?) tu ostru hranu, co tam po tom odstiepeni zostala? Vrela vdaka za kazdu radu.
Odpovedať
@chances fungovať ti bude, možno dlho, možno krátko. Ale každopádne to rado praskne cez celú dosku. Ešte pridávam foto ako pekne môže dopadnúť doska. Táto fotka nieje stiahnutá z internetu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@chances A čo na to hovorí poistenie domácnosti? :-)
Odpovedať
@jamk1 Poistovni sme to nahlasili a cakame na reakciu.
Odpovedať
Tak to som zvedava,ci toto poistovna preplati, tiez mame trocha mensi kusok odstiepeny, fungujeme skoro 3 roky tak.Neviem ci poistovna kryje nasu nesikovnost? To by potom mali preplatit aj poskriabane parkety, ci nabytok....... @chances
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 @chances @atlaska ... - nechcem Vás sklamať, ale mám taký dojem, že poistka sa vzťahuje na vytopenie, vyhorenie... živelné pohromy... škody spôsobené treťou osobou... ako aj škody spôsobené poistencom na majetku druhého. Obávam sa, že by ste to museli narafičiť, že Vám to spôsobil napr. susedov chlapec, matka (ktorá však nebýva s Vami) a podobne... Netvrdím to na 100 %, ale mám obavu, že e to tak... 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
@chances netreba menit ... ked ma prasknut tak treba pockat kym uplne praskne. Urcite by som ale nejak zbrusil tu hranu. Takze vymontovat a sup k nejakemu sklarovi ktory si s tym hravo poradi.
Odpovedať
@chances nechaj to tak . Brusit sa to neda jedna sa o specialne sklo. Praske ti este skor. Co sa ma stat sa stane. Nechaj ju tak .
Odpovedať
@pacho74 no az take hrave to nieje. Bral som 2*sklokeramiky zbrusit bol to roztek a sklenar sa toho ani nechytil . Lebo sam povedal ze take skla sa nedaju brusit. Noeje to klasicke sklo.
Odpovedať
@filipe1 dakujem za vyvedenie z omylu ... myslel som ze to sklenar zvladne. Kazdopadne by som tam dal nejaky silikon alebo nieco zo zabrani urazu .
Odpovedať
@chances Co sa funkcnosti dosky tyka mozes byt kludna. Doske sa z funkcneho hladiska nic nestalo. Otazka je co s ostoru odbitou hranou, nakolko je to kalene sklo. Podla mna by to bolo vhodne zaliat nejakym dvojzlozkovym lepidlom co sa prilepi na sklo, alebo niecim takym. Ale to je uz otazka niekoho ineho
Odpovedať
@pacho74 eee je to neako specialne uprabene sklo. My sme mali odlupeny len roztek cca 1*1cm a hovoril ze sa to cele rosipe. Aspom som sa poucil sam a radsej kupim dosku s ramikom :P
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?