Je lepšia šedá alebo hnedá doska do bielej lesklej linky?

Please skuste poradit co je lepsie , krajsie, seda alebo hneda pracovna doska na bielu lesklu kuchynu a aku zastenu resp. kachlicky, co korpusy v pripade sedej???? uz sa to vela omiela ale budem vdacny za rady, typy, foto..
Odpovedať
podla mojho nazoru by sa šedá hodila viac, ale v takom prípade že by boli nejaké farebné doplnky v kuchyni... a ked zase chcete kuchynu na štýl útulnej, bez nejakých doplnkov výstrednejších, tka by som šla do tej hnedej..:) to je len moj nazor, ako by som si to predstavovala ja, ale v každom prípade, ku bielej sa hodí všetko, tak ked hocktoru zvolíte, určite to bude pekne..:)
Odpovedať
no len neviem ake korpusy v pripade sedej dosky, ci nechat biele a co potom zastena, ci kachlicky a akej farby... pri hnedej by som isiel dub bardalino prirodny alebo takeland akazie skorica aj korpusy no a tiez otazka aka zastena ci kachlicky... podlahu alebo dlazbu do kuchyne.. takto by mal byt realizovany jeden z navrhoov ale asi sporak blizsie k logii je lepsi alebo??
Odpovedať
@milan23 ja by som drez posunula este viac napravo lebo naco ti dam bude ten kusok prac dosky? A suhlasim s druhym navrhom len pec by som posunula tiez viac doprava aby si tam mohol mat rohovu skrinku (tiez skoda nevyuzit roh)
Odpovedať
dres sa neda posunut, lebo tam pojde micka dole a musi byt priestor iba preto inak fakt neviem ako a mne sa osobne zatial pozdava varianta 1 len do zajtra rana sa mam rozhodnut....jaaaaj
Odpovedať
Profilova fotka
Ja dam do mojej bielej lesklej kuch. asi sedu prac. dosku http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/n... Ale mam este par dni na rozmyslenie tak to este zvazim.
Odpovedať
Profilova fotka
@milan23 pre mna jednoznacne varianta 2.jednak ta stena kde je digestor mi pride prazdna a sporak mas daleko od drezu.ak potrebijes hocico oplachnut budes to tahat cez celu kuchynu
Odpovedať
no je to tak 50.50 s tymi variantami.. zase ked je digestor blizko vstupu na logiu tak je to celkom fajn a nie je tam tolko prepchatych skriniek......este pockam na rady a rano musim dat verdikt.....no fakt neviem,, dufam, ze taketo rozhodnutia uz nebudem mat druhy krat, jedine dom :)
Odpovedať
Nely ty by si dala aku variantu esta nevidiet kut oproti vstupu do kuchyne tak pridavam ale toto je platne na isto v oboch verziach.. ak das sedu dosku ake korpusy zvolis a co zastena alebo kachlicky ci sklo?
Odpovedať
mne sa páči viac to prvé..:) ked máš sporák nalavo, osobne doma máme variant 2, že sporak rozdeluje kuchynsku linku na 2 časti a nepáči sa mi to, jednu stranu vobec nepouživam, zda sa mi byť "od ruky" aj ked je tak isto..:) len moj osobny nazor, ale 1 sa mi viac pozdava..:) ale obe su super...:) dobrý výber ;)
Odpovedať
Dakujem za optimizmus a co teda farby dosiek a zasten??
Odpovedať
Profilova fotka
@milan23 Ahoj, kedze je vsade svetle drevo,tak farba dosky seda a zastena podsvietene sklo resp.grafosklo s nejakym peknym motivom alebo len farebne...ako tu na obrazku- je to pekne...a ja by som sa priklonila k variante c.1. Ale kazdemu podla chuti...Zelam dobry vyber! ;-)
Odpovedať
@milan23 ahoj, mame biele korpusy, leskle biele dvierka. pracovna doska bude seda, zastena taka ista ako prac.doska. podlahu mame sedo-hnedu (laminat-drevodekor). Ta posledna foto, co si pridal sa mi paci ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zeta ktora varianta sa tebe pozdava s tych dvoch podla umiestnenia sporaka.. mam na to hodinu a idem odovzdat info
Odpovedať
@milan23 ta druha - kde je varna doska blizsie k drezu. je to z mojho pohladu praktickejsie z hladiska odkladacieho priestoru (alebo ako to nazvat..) - ked sa bude varit, budes mat na suroviny dostatok miesta z jednej aj druhej strany. To iste aj v pripade uz hotoveho jedla.. Tam uplne nalavo sa mi to zda take stiesnene..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
neviete prosim vas v akom programe su robene tieto navrhy?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?