Je lepšia kuchynská linka lesklá alebo obyčajná?

dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
lesklúúúúú
Odpovedať
Profilova fotka
Podla toho aku farbu si vyberies, odvtedy sa mozes rozhodovat s vyberom. Matna moze byt kazda farba a nebudes mat problem. Ak chces mat nieco viac, co ocari ludi, tak lesklu.. no tu uz su farby obmedzenejsie na udrzbu. Jasne ze sa da spravit v kazdej farbe.. no cierna, tmavodialova, bordova a podobne tamve odtiene.. tam je to horsie. Tam budes behat s handrickou denne. Vidim to u nas na zrkadlovych spotrebicoch - nieco podobne. Ak sa rozhodnes pre kremovu, bielu alebo kapucino a podobne farby - tie su takmer bezudrzbove. To obehneme handrou raz za 3mes ... mozno :D.. teda neviem este sme to nerobili a mame linku bielu vysoky lesk uz 10mes cca :) tak vela stastia pri vybere
Odpovedať
Lesklu bordo a zatial velka spokojnost!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite lesklu a urcite svetlu - bielu :) najjednoduchsie na udrzbu, lahko doladis k tomu cokolvek a je najkrajsia - moj subjektivny nazor ;-)
Odpovedať
lesklú určite
Odpovedať
podla mna na lesklej vidno chytance, prsty, capky, vsetko. podla mna najpraktickejsia matna bleda.
Odpovedať
mi budeme mat lesklu bielu, vraj sa to lahsie udrziava..
Odpovedať
Profilova fotka
leskla (mame kombinaciu biela leskla vrhcne skrinku predne, dolne dub keltsky-cokoladovohneda, inak vsetky skrinky korpus dub keltsky). sice ano, vidno otlacky, ale je to kraaaasna. k tomu sme si dali obyvacku bielu lesku s modrym podsvietenim, je to jedna baaaaasen :)) (obycajny nabytok, nie lesky potiahnuty foliou sme zvolili v kombinacii s odtienom agat skorica do chodby) @mikulic dajte si pozor, lebo super vyzera lesky nabytok, foliovana uprava. ak tam nie je ta folia, a je to len akoze leskla uprava, je to o nicom.
Odpovedať
mama má matnú bielu a tiež na nej vidieť capky, treba ju čistiť tak raz za mesiac. Dokonca ani údržba nie je jednoduchá, tie mastné otlačky prstov sa tam vpijú a dá to námahu očistiť to:)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla vlastnej skusenosti,mam novu linku vrch biely lesk a urcite by som nemenila,lahko sa udrziava,spodok linky matny a vidiet viac capiek a musim viac lestit,takze urcite lesklu
Odpovedať
Profilova fotka
Lesklá je krajšia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Matnú vo farba breza tajga, vôbec nevidno otlačky. Mám ju vo fotoblogu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte my mame bielu lesklu a doplnenu korpusm vo farbe hnedej cokolady je to super... :-)
Odpovedať
bledy lesk - vyzera to super, udrzba nie prilis casta :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
leskla je krajsia ale vydno na nej prsty a vsetky otlacky :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam lesklu a hned by som ju vymenila. vidno a nej vsetko. v starom byte sme mali brezu a tam nebolo vidno ozaj nic, len nutelu:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?