Je lepší výrobca kuchýň Vozár, Sýkora alebo Hanák?

Prosím poradte od ktorého výrobcu kuchynskú linku - bude v prevedení biela + wenge vid moj album toto sú moji favoriti, keby ste sa rozhodovali a Váš finančný limit je neobmedzený? Prosííííím lebo ja sa už neviem rozhodnúť a v pondelok už musím objednať.
Odpovedať
Profilova fotka
keby som mal neobmedzeny financny limit ako pises.. tak by som siel iste cez sukromnika... to j eina praca, jedna sa na kazdom detaile.. firma je predsa len firma ktora to robi na stovky kusov rocne... sukromnik je precizny.. aspon co som ja videl.
Odpovedať
Profilova fotka
keby som ja mal neobmedzený finančný limit pre kuchyňu, tak by som ju určite nekupoval u nejakého stolára, ale od firmy, ktorá má na trhu meno a prestíž a kvalita kuchyne zodpovedá cene.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Mate niekto kuchynu SYKORA ? ako ste spokojni a kolko vas to vyslo ? d :-)
Odpovedať
Som nevedel,ze sykorky robia aj do kuchyn :-o Spisiak to vie ??? 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
nemam osobnu skusenost, ale vybral by som si Sykoru
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
Ahojte, v poslednom období niekto riešil kuchyňu u Hanáka, resp. Sýkoru? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Mna jednanie studia sykora v banskej bystrici uplne sklamalo. Povedali sme svoju predstavu a pan len keci ze sa to neda, pri tom to sykora mal sfotene na svojej stranke, a inde s tym problem nemali. Nieco povie ze bude do týždňa a za 3 tyzdne vyhovroky len. Strasne zla komunikacia, ktoru som pri celej vystavbe domu nezazila a ta nespolahlivost a nahanie a doprosovanie.. Chceli 200 eur za navrh.. Velmi som chcela od nich kuchynu, ale kebyze mam dokopat pana k návrhu tak zosediviem.. Uplne mi firmu sykora znechutil a zutekala som ku konkurencii. Tolko moja skúsenosť s "prestiznou" firmou. Tak zle sa a nami nikde nebavili ako v tam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@lala2121 velmi podobna skusenost tiez v BB, hlavne ze vzal zalohu za navrh a sluby o terminoch, vyhovorky nic sa neda, ale ked som tam sedela a ukazovala a pytala sa a tak a tak a takto? Zrazu sa dalo a sedeli rozmery, ale sam nevie urobit nic, zjavne ma len nejake svoje navrhy ulozene a inak nic nove sa mu nechce robit. Velmi neprijemne debaty s nim, a on este urazeny ze daco chcem ine ako on vymyslel, vobec nepozeral a nevnimal co chcem ja a co sa paci mne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?