Jak uspořádat tuto kuchyni?

Netrápí mě tak ani spodní skříňky, jak ty horní.Potřebuji výsuvný digestoř a do toho nějak uspořádat horní skříňky.Místnost je hodně úzká a tak bych chtěla kuchyň hodně provzdušněnou ale nějak mi to nejde.Pomůžete mi emoticon Myčku ,komín s troubou ,potravinovou skříň a varnou desku na 5 hořáků mám. Pod oknem bude jen úzká pracovní deska
Odpovedať
Ahoj, no vidím, že skriniek tam až toľko nemáš. Pokiaľ chceš výsuvný digestor, tak ja by som asi dala tie horné skrinky nad celou dĺžkou spodných a pod jednu umiestniť ten digestor. Moc vzdušné by to nebolo, ale získala by si viac úložného priestoru. Pokiaľ toľko úložného priestrou nepotrebuješ, tak by som dala hornú skrinku len nad skrinky s č. 6 a 7, nad varný panel väčší digestor a do rohu nad skrinku 4 len poličky.
Odpovedať
ale veľmi pekné by bolo usporiadanie kuchyne, keby si dala dolné skrinky aj pod okno a tam umiestnila drez.. Kuchyna nie je až taká maličká, ak tam nemáš jedálneský stôl, ktorý sa ti tam asi nezmestí.
Odpovedať
Ahojky,bohužel pod oknem je betonový parapet a litinový radiátor.Úložného prostoru není nikdy dost. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som dala horne skrinky na tu stranu, kde je varna doska - ale nad celou dlzkou spodnych skriniek a na tu druhu stranu by som uz horne skrinky nedala vobec, aspon trocha odlahcis to, ze tam mas ten blok tych velkych (chladnicka, potravinova, rura). a mysli na to, ze ked budes mat vstavany vysuvny digestor, ta horna skrinka bude uz nepouzitelna (uz do nej skoro nic nedas).
Odpovedať
A co takto,přidala jsem horní skříňky nad dřez
Odpovedať
@lenulienka1307 to bych ráda ,ale nevím jak ty skříňky uspořádat :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ta druha verzia posobi na mna az moc mohutne. ake tam mas rozmery dolnych skriniek na tej strane s varnou doskou? nedaju sa nakombinovat v takom rozmere aj horne skrinky?
Odpovedať
Skříňky jsou od dveří 50 cm ,80cm tam je varná deska,a pak 2x 60 cm
Odpovedať
Už mi nikdo neporadí? :-(
Odpovedať
Na tú stenu nad umývadlo určite tie horné skrinky od konca vysokej skrinky so vstavanými spotrebičmi až po koniec skrinky s umývadlom, na druhej strane nechať nad varným panelom digestor a hornú skrinku dať len nad skrinky číslo 7 a 6 tak, aby vedľa digestora bol rovnako veľký priestor aj zprava aj zľava. Varný panel budeš mať asi 60 ,odporúčam dať digestor 90, určite budeš spokojná, takto by som to spravila ja, tak dúfam, že to nejako vyriešiš ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Dobrý deň. Poterbujem poradiť. Chceli by sme kuchyňu do U, Mám 2,3 m tak neviem či tam je dosť miesta
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?