Indukčná varna platňa z Ikea

Profilova fotka
Ahojte prosím máte nejakú skusenosť zo spotrebičmi z ikea ,konkretne ma zaujala indukčná varná platna NUTID HIN4T ,...ale neviem sa rozhodnut , o výhodách indukcie som sa tu toho dočítala viac,,,ale ak mi napíšete aj vašu skusenost z varením na indukcii budem rada ,Ďakujem za odpoved. :-) :-) ;-)
@jeaninka77 co takto najprv pouzit vyhladavac ;-) http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Profilova fotka
ahoj, my mame indukciu z ikea, myslim, ze je to ta ista, ako si uviedla a som s nou spokojna, vari sa na nej rychlo,na co som si musela zvyknut, predtym som mala plynovy sporak....neda sa to porovnat, udrzba jednoducha-poutieras ))))
Profilova fotka
@pacho74 ďakujem :-) :-) :-)
Profilova fotka
@katja33 ďakujem za odpoved ..celkom sa mi páči tá z ikea ... :-) ;-)
@katja33 Dobrý deň, chcem sa spýtať na spotrebu. Bojím sa že to bude za rok veľká spotreba. Dal som aj pripojenie na plyn aj na indukciu. Dúfam, že do decembra sa nasťahujeme.
@doktor presunte sa prosim vsetci do tej sekcie na ktoru som vas odkazal vyssie ...tam sa bavime o vsetkych moznych indukciach od roznych vyrobcov a aj o spotrebe ...je tam uz napisane asi uplne vsetko. Ke dsi to tu vsimne admin tak to bude uz asi 20 tema o indukcii ktora bude uzamknuta. Nemyslite ze staci jedna tema o indukcii ? Len pridavate pracu adminom ktory by inak mohli robit aj uzitocnejsie veci pre toto ojedinele forum.
Profilova fotka
Téma bola uzamknutá z dôvodu duplicity
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?