Indukčná varná doska odolná prasknutiu

Mam 2 rocnu indukcnu dosku teka IR 641 a prave mi spadla na nu pokrivka z hrnca a doska praskla. Podla coho mam si vybrat novu, nech daco vydrzi lebo nie je to lacna zalezitost kupovat si to kazdu chvilu.
Odpovedať
aj minule som tu citala ze niekomu padla pokrievka a indukcka praskla. hold je to len sklo. je jedno aka, traba davat bacha. :-(
Odpovedať
Presne tak to mas jedno aka,sklo je sklo, ja mam TEKA dosk, pad pokrievky prezila, ale zas padla mi na kraj sklenena flasa oleja a odstiepil sa kusok z kraja. Kamoske praskla AEG doska ani nevie ako. Puknt moze indukcna,elektricka ci plynova sklenena doska.
Odpovedať
Nepotesili ste mna. Zda sa mi ze kamoska ma hrubsie sklo, ale v podstate je to pravda, sklo je sklo, a asi na tej hrubke az tak nezalezi. Asi si kupim taku istu, bola som s nou velmi spokojna.
Odpovedať
@edyta Nedá sa na ňu uplatniť poistka na dom,či byt?
Odpovedať
@marta2610 Ja som uplne na to zabudla. Poistku mame, len musim zistit ci to mame zahrnute. Dakujem za radu. :-)
Odpovedať
@edyta Kebyže to dávaš na poistku,radšej to odfoť teraz kým je to v linke a nevyhadzuj ju,odlož do garáže keby náhodou ju chceli vidieť.Rado sa stalo. :-)
Odpovedať
@marta2610 Poistku sme si dali kvoli uveru na dom. Clovek ju plati ako blazon a uplne zabudne ze uz ked je, tak nech z nej daco mam.
Odpovedať
Profilova fotka
treba mat poistku aj na domacnost, nielen na dom..
Odpovedať
@edyta bolo nutne zakladat uz asi 500te vlakno na temu indikcia ? ;-) Stacilo sa opytat tu . http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch...
Odpovedať
@pacho74 pre mna bolo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?