Indukčná doska alebo plynový sporák

Dobrý deň, chcem sa spýtať na ktorom sporáku sa lepšie varí, na indukčnom? a lebo plynovom? Počula som, že indukčná varná doska je úspornejšia ale traba si na nu zvyknuť a učiť sa variť.... neviem čo je na tom pravdy. Prosím tých čo mali skúsenosti s plynovým a indukčným sporákom aby sa vyjadrili na ktorom sa im lepšie vari? prípadne ktorý by ste mi odporúčali kúpiť do kuchyne. dakujem
Odpovedať
@majka208 ja som varila takmer vzdy donedavna na plynovom. posledne mesiace mame indukciu a ja som velmi co sa varenia tyka spokojna. Nemenila by som uz. akurat bol nezvyk pri niektorych jedlach, obcas mi to zo zaciatku vykypelo, lebo som neodhladla, ze to tak rychlo zovrie. Varim aj na starych hrncoch bez teflonu a pripalila som len asi 2krat jedlo. Najlepsie je, ze sa velmi lahko a rychlo umyje, takze mam sporak vydz cisty. ja som s indukciou spokojnejsia ako s plynom.
Odpovedať
@majka208 To je fakt take tazke si aspon trosku pozriet forum a zistit ze taketo temy tu uz su a su celkom vycerpavajuce a ked sa vam to uz nechce citat tak polozit tuto otazku priamo v existujucej teme ? http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch... http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch... http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch... http://www.modrastrecha.sk/forum/pane... atd.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?