Ikea umývačka pri vysokej skrinke

Zdravím, Ako ste riešili uchytenie pracovnej dosky a-k vam vide umývačka a vedľa hneď vysoká skriňa? Pripadne existuje v ikey umiestnenie umyvacky do vysokej skrine? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@mohinder - predpokladam, ze hovoris o vstavanej umyvacke riadu. Ak hej, tak ju supnes do metod korpusu a vysoku skrinku supnes hned k nej bez problemov. Korpus prikryjes pracovnou doskou a vybavene. https://sk.pinterest.com/pin/26029405... Umyvacka vo vysokej skrinke - zasa otazka - ako vysokej? https://sk.pinterest.com/pin/63732978... Po strop asi nie, lebo mas problem s vhlkostou :) Ale technicky sa to da.
Odpovedať
Profilova fotka
@mgx mycka nejde do korpusu je to samostatne stojaci spotrebic len dvierka z nej robia zabudovany @mohinder normalne das mycku na to pracovnu dosku a ked dosadis vysoku skrinu tak zvnitra das skrutky do hrany dosky a aj mycka ma uchytenie do bokov a do pracovnej dosky.
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr - jasne, chcel som napisat vedla korpusu, len das dvierka. ked som si to vsimol, uz sa to nedalo opravit. jednu taku dokonca doma mam, aj som si ju sam do ikea kuchyne daval :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mgx opravis tak ze dolu vedla odpovedat je kruzok a klik a vyberies z ponuky 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr - aha, ja som v starej verzii. dobre vediet
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?