Hrnce Tescoma

Má niekto skúsenosti s týmito hrncami http://sady-nadobi.heureka.cz/tescoma... oplatí sa ich kúpiť. Zariaďujeme si postupne kuchyňu a možno by som ich kúpila, no rada by som si prezrela nejaké vaše recenzie (skúsenosti). ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sjuz13 mama ich ma na chalupe a palia vsetky uska ked sa vari... my mame doma s plastovymi Tescoma Presto a ziaden problem uz 2.5roka
Odpovedať
Ja mám tescoma tulip, čo sú dosť podobné. Hrnce sú kvalitné ale je pravda, že ušká pália ale veď máme chňapky, no nie?:-)
Odpovedať
máme tescoma home profi, som spokojná a na indukcii ma nič nepáli
Odpovedať
@sjuz13 nepoznam ich osobne, ale doporucujem take, kde uska nie su nitovane, ale su zvarane a idealnejsie pokrievku nie zo skla, ajked je to o nieco praktickejsie, ked je vidiet do hrnca. To preto, lebo sklenena pokrievka ma po obvode kovovu obruc, potom aj uchyt je z vnutornej strany prichyteny podlozkou so skrutkou...a ked je aj otvor na vyvod pary, tak aj ten ma kovovu obrucku. A toto vsetko je tak akurat na zachytenie necistot, ktore sa postupne usadzaju v tych medzierkach medzi sklom a kovom. Nie je nad jednoduchu kovovu pokrievku, kde je z vnutornej strany vsetko hladucke, cize aj uchyt je zvarany. Tu sa necistoty nemaju kde zachytavat ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?