Odpoveď na príspevok od lennaa:
za mna asi cokolvek, len nie push system - na stl… @lennaa Mne sa to tiež veľmi páčilo, keď to prišlo tak vo veľkom, ale dobre, že som ma nakoniec od toho odradili doma :D Sestra si dala celú kuchyňu takto a tá len nadáva.Odpoveď na príspevok od lenikkk4:
@lennaa Mne sa to tiež veľmi páčilo, keď to prišl… @lenikkk4 preco prosim ta nadava? my tiez nad tym premyslame, tak by som bol rad, ak by si mi objasnila tie negativaOdpoveď na príspevok od wolodymyr:
Staci mat aj dvierka dlhsie ako vyska skrinky s t… na starej komunistickej linke sme mali tak ako pise @wolodymyr a bolo tu uplne nejlepsie otvaranie a super udrzba. Na spodnych skrinkach bola nalepena uchytkova lista na hrane. Zakazdym ked cistim dvierka lutujem, ze som sa na novej linke dala ukecat na madlaOdpoveď na príspevok od znakko:
@lenikkk4 preco prosim ta nadava? my tiez nad tym… @znakko Akože otvára sa to dobre, s tým problémy nie sú. Aspoň by teda nemali byť. Veľké negatívum je podľa mňa to, že ostávajú capky na dvierkach. No a je to také pomalšie, rýchlejšie otvoríš dvierka normálne za madlo, než kým sa otvoria takto.Odpoveď na príspevok od lenkito10:
@lulaw @znakko ako uz hore piseme, nie je prirodz… @lenkito10 No ano, ale rovnako esteticky posobi aj to, ked su uchyty na otvaranie skryte. A teda su asi o dost praktickejsie.