Hliníková pracovná doska do bielej kuchyne

Profilova fotka
Prosim poradte,budem mat bielu lesklu kuchynu,+ako bude chladnicka a rura ten panel bude fialovy,a neviem sa roozhodnut ,ukazoval mi tam najnovsie co mali pracovne dosky,co vyzeraju presne ako hlinik!!bolo to krasne,aleja som to este nikde nevidela,tak sa bojim ako to nakoniec dopadne, Videl to uz niekto?alebo ma to uz niekto? mam do toho ist alebo nie?bolo to krajsie ako obycajne sive pracovne dosky,aj zastena by sa z toho robila.
Odpovedať
Profilova fotka
pridala som aj foto,ta fialova je inak krasna ziariva,len fialova farba sa celkovo zle foti,a ani ten hlinik niej e dobre vidno,ale taky svetlejsi....
Odpovedať
Profilova fotka
nie do kucyne ale kuchyne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
moja mama ju ma a je krasna a velmi si ju chvali.
Odpovedať
vyzorovo bude urcite pekna,len si myslim ze bude nachylna na skrabance a potom uz nebude taka pekna ;-( skor by som isiel do dekoru beton sedy.
Odpovedať
uz pri lesku budes mat problem, je nachylny na skrabance, ostavaju aj po silnejsom drhnuti hubkou-tou drsnou stranou.Staci ze davam bacha na dvierka,preto som volila zulu ako prac.dosku, vydrzi vsetko, je to vlastne najnamahavejsia cast domu po podlahach. skus si zobrat cistu hubku do kuch.studia a "vydrhni" tam tu vzorku, popripade prebehni priborovym nozom a uvidis co ne---vydrzi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?