Hladam stolara- netradična farba a zachovanie korpusu

Pozdravujem všetkých. Chcela by som poradiť v resp. aj hladam stolara v okolí ZA, MT. S manželom prerabame dom.Povodne som chcela zachovat kuch. linku a namalovat ju kriedovou farbou ako je na obrazku, vymenit dosku a dorobit do Lka nakolko je momentalne pre mna mala Kuch. linka nie je taka stara a zachovala (7r), je robena od stolara(ktory ma momentalne plno )Korpus je ok. nakolko ideme robit vsetky siete, odpady, tak sa tak ci tak rozbije aj kuchyna. Je možne zachovat aj povodný korpus a pouzit ho v novej kuch. linke? Aka je šanca, ze by mi stolar vedel zohnat odtiet linky aký chcem?Alebo mam ratat s tým ze si novu kuchynsku linku premalujem aj tak sama? Farbu aku chcem som zatial nevidela 🙂 Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Korpus zachovat mozes ak nieje vypouzivany. Odtien trafi ak mas cislo RAL ale je to ako s autom ciastocne prestriekanym vzdy to bude vidno.
Odpovedať
Profilova fotka
@bumblbee123 povedal by som, že odtieň môže trafiť ale aj tak už na tom bude vidieť rozdiel, lebo predsa len 7 rokov je 7 rokov. Táto pôvodná linka je isto už trochu vyblednutá.
Odpovedať
@fiel ona chce podla mna prestriekat vsetky dvierka.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyno jaaaj, tak potom som nič nenapísal 😎
Odpovedať
Profilova fotka
Predať a kúpiť novú. Keď niečo začneš prerábať už to bude vidieť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte k tej farbe, my máme čierny mat z Decodumu a vyzerá to presne ako krieda.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?