Hľadám dizajnéra na vidiecky štýl kuchyne

Ahojte, som tu nová a už som tak trochu zúfalá. Veľmi sa mi páči vidiecky štýl bývania a chcela by som si tak zariadiť kuchyňu. Ale zdá sa mi, že všetci robia iba moderné veci a keď aj niečo nazývajú vidieckym štýlom, je to také nijaké...jednoducho, neviem nájsť nijakého schopného dizajnéra. Som z PP, ale už ani netrvám na tom, aby bol zblízka. Radšej mu zaplatím za cestu :-) Skúste mi dať niekto nejaké tipy, pekne prosím. Ale keby vedel navrhnúť aj prívod vody,odpad,osvetlenie....skrátka, nech to nie je len pekná 3D vizualizácia, ale nech z toho vie stolár vyrobiť naozajstnú linku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vallie017 mozte sa obratiti aj na nas :)
Odpovedať
@verodesign Ďakujem za odozvu. Pozerala som si vašu galériu liniek, ale veľa toho vidieckeho tam toho zase nemáte :-) Snáď posledné dve okolo toho prešli :-) V poslednej dobe mám rada provensálsky štýl. Môže to vyzerať aj tak ošúchano, s patinou
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, radi Vam pomozeme. Specializujeme sa na provensalsky, vidiecky, anglicky (ale aj exoticky) styl. Vzdialenost vobec nie je problemom, komunikujeme s klientami z celeho Slovenska. Pokial je potrebne, vieme urobit i obhliadku po dohode s klientom. Poskytujeme 3D vizualizacie + dalsiu projektovu dokumentaciu (prave na tie vyvody, co sa tyka vody, elektriny, atd.) aj so zoznamom zhotovitelov/dodavatelov. Pokial mate zaujem o patinu na kuchynskej linke, je len na Vas, do akej miery ju chcete. Vieme ju dat do vizualizacii a nasledne aj dohodnut so stolarskou vyrobou. Vsetko konzultujeme so zakaznikom podla jeho priani a nacasovania. Samozrejme, spolupracu mame zmluvne podchytenu. Pokial mate zaujem, kludne nahliadnite na nasu webovu stranku a mozete nas kedykolvek kontaktovat. :-) Pekny den.
Odpovedať
@vallie017 pozri si www.lineainterier.sk interierova diz+ drevovyroba....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?