Granitovy drez alebo zo zuly?

Ahojte prosim vas o radu. Chceme v kuchyni pracovnu dosku zo zuly a neviem ci je lepsie dat do nej granitovy drez aj s odkvapom, alebo rovno odkvap urobit zo zuly, nech firma, ktora bude dodavat zulu urobi drazky na odtok vody? Mate niekto podobne skusenosti? Pacilo by sa mi asi viac urobit odkvap zo zuly, len som pocula, ze to urobenie drazok je dost drahe. Budem rada za kazdu radu
Odpovedať
@matkinamamina urcite je lepsie osadit drez odspodu a odkvapovu plochu urobit do zuly, drazky by som tam nedaval, lebo sa to potom zle cisti. Ale krd chces drazky tak to veru neni drahe.
Odpovedať
@originalx no len ked tam nebudu drazky, nebude to tiect z linky? Tiez sa mi viac paci ta varianta, drez zospodu a vsetko zo zuly. Prosim ta a nevies ci su aj tie granitove drezy so spodnou montazou? Lebo zatial som nenasla. dakujem
Odpovedať
@matkinamamina Bezne robim take odkvapove plochy bez drazky a nikdy to neztecie inam ako do drezu. A ujo gugl ti nic o tom neprezradil? Jasne, ze su, kukni granitovy drez blanco montaz od spodu.
Odpovedať
Profilova fotka
@matkinamamina ja mám tento. Síce ešte není osadený, pretože nám prídu zajtra montovať linku a dosku som bola dnes riešiť. Bude žulová a bez tých dorážok. Kvôli čisteniu a aj kvôli miestu na linke. A hlavne je umývačka a keď aj niečo umývam tak mám filcovu podložku a na tú ukladám riad. http://www.vstavanespotrebice.sk/p251...
Odpovedať
Profilova fotka
@matkinamamina ja to tak mam- kukni v albume u mna Kuchyna Mam nerezovy od spodu montovany, zulovu PD a namiesto draziek mam vyspadovanu zulu - plochu, aby tie zarazky nezachadzali. Veruze to dost vyuzivame, mali sme si dat aj na druhu stranu take, kde mamvame nerezovy odkvapkavac riadu a rovno do umyvadla by to slo.
Odpovedať
Profilova fotka
@matkinamamina pridavam fotky, ide to vzadu do stratena, vpredu do umyvadla
Odpovedať
@siart a nezda sa ti maly? nerozmyslala si nad tym 500U?
Odpovedať
@bambula626 ahaaa, super to vyzera. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@matkinamamina nie mám teraz ešte menší kruhový a stačí.
Odpovedať
Profilova fotka
@matkinamamina urcite lepsie takto celu plochu ako drazky, tie by uz boli od vodneho kamena.
Odpovedať
Asi by som to tiez riesil priamo zo zuly. Aj podla tu pridanych obrazkov to vyzera dobre ;-)
Odpovedať
@bambula626 velmi dobre vam to vyzera ;-) :-) Prvy krat asi u niekoho vidil takto prepojene umyvadlo s pracovnou doskou :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Drážky nie, lebo to potom časom budeš len na to nadávať, do toho sa neoplatí ísť, ale s tou žulou súhlasím, bude to aj dobre vyzerať a taktiež to skvelo splní účel :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne zula :-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?