Foto na sklenenú zástenu cez www.shutterstock.com

Ma niekto skusenost s kupenim foto zo http:www.shutterstock.com ? alebo ma niekto pristup na stahovanie a kupl by som od neho uvedenu fotku?
Odpovedať
@juraj11 Kazda firma, co vyraba tieto skla s potlacou tam ma zakupenu licenciu, ty im len povies cislo obrazka, kotry chces na zastene mat, oni ti potom spravia vizualizaciu a ty ju schvalis. Daju sa aj farby menit...
Odpovedať
@zuzka4444 zuzi asi nie lebo toto mi napúisali napr z jednej: Prvý krok k výrobe takéhoto skla, je že si musíte zabezpečiť fotografiu v čo najlepšom rozlíšení (cena týchto fotografií na internete sa pohybuje od 10 do 50 €) My následne túto fotografiu dáme prekresliť v grafickom štúdiu a potom ju nalepíme na sklo.
Odpovedať
no krasne som sa pobavil a tazke zamyslenie pre kazdeho!!! Cenove kalkulacie, len pre zabavu, co myslite kto bude mat robotu a kto bude sediet doma a vraviet si, ze nejde kseft? Nebudem uvadzat firmy ale len mesta a urobte si nazor! NR: Cena takéhoto skla sa pohybe okolo 130 € bez DPH za m2 vrátane montáže a kovania. Jeden výrez do skla stojí 16,67 € bez DPH. + musíte zabezpečiť fotografiu v čo najlepšom rozlíšení (cena týchto fotografií na internete sa pohybuje od 10 do 50 €) BA (1): 730 komplet BA (2) cena sklenenych zastien spolu je 640,97 € vratane DPH. Sklo hr.cca 6 mm, extra clear biele sklo vratane graf.navrhu, kalene, hrany brusene a lestene. Zameranie : 20 € Doprava k zameraniu: 0,30 € (pocita sa obojsmerne, pausal BA 20€) Montaz : 10% z ceny (minimalne vsak 80 €) Doprava k montazi: 0,30 € (pocita sa obojsmerne, pausal BA 20€) Vsetky ceny su vratane DPH. NMnV: Komplet dodavka skla a montaz.................................... 1 203,60 € s dph. Este cakam na dalsie. Dam vediet!
Odpovedať
@juraj11 No u mna to bolo takto a to som mala ponuky z troch firiem. Aj tu na MS to niekto ponukal a tiez takto, ze vyber si obrazok na Shutterstock a my to urobime...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?