Firma na prerobenie bytu v Košiciach

Ahojte, chystáme sa prerábať 3-izb. byt v Košiciach. Neviete poradiť nejakú dobrú firmu, ktorá odvedie dobrú prácu za rozumnú cenu? Chcem prerobiť jadro + elektriku v celom byte a vymeniť 2 radiátory, príp. vymaľovať a položiť podlahy. Môžte napísať koľko trvalo keď ste prerábali byty vy. Vďaka
Odpovedať
V KE poznám firmu RIXI, sídlia na Štúrovej 8 vo dvore
Odpovedať
@katulienka30 Ajba bysom rada vedela,no tu až tolko tých odporucani neviem najst.tiež riesim to iste ;-)
Odpovedať
@luciella no s tými odporúčaniami je to fakt ťažké preto som aj založila túto tému no akosi sa pomaly nikto neozval. Kedy začínate s rekonštrukciou?
Odpovedať
ahoj...kde je ten byt, poschodie a typ bytu....vytah aky? elektrika predpokladam s reviziou? ci? z coho to chcete? murovane? sadrokarton? okna? ak budes mat cenove ponuky daj ich tu na porovnanie aspon budes mat protiargument pre inych stavbarov
Odpovedať
@katulienka30 Chceli by sme vo februári, este riesime prevod :-) Takze tiez sa budem musiet poobhliadat :-) Podlahy robime sami, aj aj stierky asi, to by sme sa nedoplatili....Vsak na to treba niekolko mesiacov makat :-| Aspo nieco svojpomocne ;-)
Odpovedať
@montreal Ja som zistovala, tak je rozdiel v v cene prace aj 500 až 100 eur za jadro. Myslim tym murovanie, nie sadrokarton. Podotykam, ze Yporky nie su drahe, ani material na prerobenie kupelne.....takze niekto si vie takto navyšit cenu, a povie ze staci iba kupit, sanitu,kachlicky.... ;-)
Odpovedať
zhruba sa ceny pohybuju co cena materialu to cena prace
Odpovedať
@luciella no pokiaľ ti to má kto spraviť (alebo manžel je šikovný) tak jasné, že dosť ušetríš. Mohla by si potom napísať aká firma vám robila, ako ste boli spokojní, čo vás to vyšlo a tak kľudne aj IP
Odpovedať
@ Montreal byt je na 7 posch. ale čo to má s tým spoločné? No elektriku s revíziou aby neboli potom problémy, jadro murované a okná meniť netreba už sú. Vedel by si o niekom či ideš aj ty prerábať?
Odpovedať
@katulienka30 áno,jasne napíšem keď budeme vyberať ;-) Hlavne chcem osloviť viacerých a potom podľa toho sa rozhodnem ;-)
Odpovedať
@ luciella už si aj bola za niekým ohľadom prerábky či zatiaľ len zbieraš informácie. A čo všetko idete vlastne robiť?
Odpovedať
@katulienka30 ešte nie,zhanam teraz ľudí ;-) ideme prerobiť celý byt,kúpeľňa murovať a stierky,podlahy urobime sami.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Poradim usmerni.zadarmo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?