Farebný súlad kuchynských spotrebičov

Profilova fotka
Ahojte, potrebujem poradit ohladom farby malych spotrebicov na kuchynskej linke. Mozno taka banalna otazka, ale nejak to neviem vsetko zladit. Konecne prisiel na rad mixer aj v mojom pripade. Uz roky si hovorim, ze ked budem velka, kupim si Kitchen Aid. Prvu podmienku splnam ;-) , druhu by som rada, len mam "problem" s farbou :-D . Chcela by som totiz zladit pristroje na kuchynskej linke a kedze KA robot bude sperkom na nej, urcite ho nechcem schovavat a vytahovat zo skrine 12 kg delo. Chcem zaroven k nemu doladit toaster a varnu kanvicu, lenze na SR je obmedzena farebna skala a zase nechcem mat kazdy pristroj inej farby... K tomu este kavovar, ktory je momentalne kremovej farby... Ako to mate vy, co mate vystavene spotrebice na linke?
Odpovedať
Kavovar aky? Dolce gusto? en je lacny vymenis hocikedy, tak vyber KA aky sa ti paci. Farebne kanvice a toasteri kupis v Galane Bratislava- v dizajnshope na prizemi. Ak chces doladit uplne tak kup KA kremovy a aj ostatne spotrebice.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska No praveze nechcem doladit do kremovej. Ako pises, Dolce Gusta vymenime hocikedy, aj ked zatial to v plane nie je, slape pekne ;-) . Kuchynu chcem bielu, takze bleda farba KA by nevynikla. Nedavno sa mi zapacil KA vo farbe "jablcny must" je to vlastne kavova farba. Tych farieb maju tolko, ako cukrikov a tazko si vobec vybrat, pripadala som si ako male decko v cukrarni, ktore nevie, ktory skor :-D. Mam fakt dilemu :-N :-D. Vdaka za tip do Galanu, vcera sme tam boli, ale toto riesit ma nenapadlo.
Odpovedať
ja som bola za jednu farbu v interieri ktoa vynikne, dnes by som sla len do ton v tone, bohuzial kresla boli drahe jak slak, muza by slahlo kebyze ich nove chcem precalunit :-| Ale interier ton v tone je krasny.
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi78 tak ja si myslim, ze ked sa ti tam bude vynimat KA tak ostatne spotrebice by mohli byt nenapadne, aby sa ti to tam moc nebilo ;). Ak to teda nie je zamerom ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska no mna prave uz dlhsie drzi kombinacia bielej, hnedej a roznych jej odtienov a ako vyrazny doplnok modra. ale zatial sme v stadiu planovania, takze asi by som radsej volila striedmo. takze v tone, ale vyraznejsiu farbu, co nesplynie s kuchynskou linkou. kremova sa mi zda prilis fadna. A s tymi kreslami som na vazkach aj ja. Prave sa chystame calunit stare kresla po babicke a budeme mat bielu sedacku a bielo hnedy nabytok, tak som tiez koketovala s napadom, ze vyraznejsia latka na kresla, ale neviem, ci by sa to rychlo neokukalo, takze asi budem radsej konzerva a dam calunenie v podobnych odtienoch. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi78 ak mozem za seba - ak by som si kupovala KA ( ale nekupim, lebo som zistila ze je priestorovo dost veliky a nemam nan priestor) tak by som si kupila tyrkysovy, alebo oranzovy... Aby hned udrel do oci ;) Ja som bola par rokov brzdena farbami od exa, takze teraz mam napr. Zlto cerveno fialovu obyvacku, co je na pocutie sialene, ale vyzera to fajn ;) Tiez som si kupila par dni dozadu stare kresla, a zvazujem, co s nimi.... Najviac sa mi paci prave kombinacia hraskovozelenej a tyrkysovej - len to by bolo uz fakt moc :-d Ja som za aby v byte bolo cosi, co hned udrie do oci - ja mam tak staru 60 rocnu stolicku natretu na cerveno pred jasne zltou stenou a vyzera to vyborne ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 nahodou je uzasne, ked si to vies vsetko zladit. nie kazdy ma umelecku dusu, aby tolko farieb dokopy aj vyzeralo dobre. aj ked na druhej strane, eklekticky styl znesie vselico :-D . ja som prave tou modrou myslela aj vsetky jej odtiene, takze som spekulovala nad ladovo modrou a takou retro pistaciovou a nakoniec aj kobaltovou modrou. no je to tazky vyber :-D :-D ;-) , ved ked si das do googlu obrazky kitchen aid, tak si ako v najvacsej cukrarni, pripadne ako na vystave lakov na nechty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi78 ano, viem - ta ponuka farieb je neskutocna :) to potom uz len hodit si korunu pre odtien :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?