Farebná kuchyňa

Profilova fotka
Uvazujem o farebnej kuchyni.Viete mi na to povedat svoj nazor?Kedze sa stahujeme do najomneho bytu,kde je kuchynka dost mala- kuchynska linka aj podlahy su svetle-bukove- chcela by som ten priestor nejako ozivit. Co vravite na namalovane farebne pruhy na stene?..Pripadne som este uvazovala o farebnych stolickach ku kuch.stolu/ kazda stolicka inej farby/..myslite,ze by to bolo pekne?-alebo len velmi spekulujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@henky bolo by to pekne:)
Odpovedať
Profilova fotka
@henky myslim, ze farebne pruhy na stene ti este viac rozbiju maly priestor. ja by som skor volila steny v jednotnej svetlej farbe a ozivila to tymi stolickami. farebne stolicky - kazda v inej farbe su podla mna super napad. aj ja o tom uvazujem. alebo mozes kuchynu farebne ozivit nejakym dizajnovym spotrebicom - napr. retro chladnickou vo vyraznej farbe alebo kavovarom...
Odpovedať
Profilova fotka
@katkajurko2 S tymi pruhmi je to asi pravda. Ja som myslela,ze by som dala kuchynu nabielo...akurat tesne pod stropom by som namalovala 4-5farebnych horizontalnych pruhov-v sirke cca 5-7cm....hmm?...ale neviem ako by to mohlo vyzerat..ale bojim sa ze by som to dokazila...neviem
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo len do jedneho "prazdneho rohu"-namalovala zopar farebnych tenkych vertikalnych pasikov ?
Odpovedať
Profilova fotka
@henky co tak hodit foto??mozno by sa nam radilo lahsie:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@henky podľa mňa by to je zaujímavý nápad tie vodorovné pruhy, ale myslím, že farebné stoličky alebo taký tvarový a farebný "stoličkový guláš" budú zaujímavejšie, a ja osobne by som uprednostnila oživenie stoličkami než maľovkou stien (často sa ľudia seknú a majú doma vypichočkové čudá na stenách :-D)... držím palce..a hádam uvidíme aj fotky realizácie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kapa34 ....Praveze ziadne fotky nemam-preto sa radim s vami...sama si to nejako este neviem predstavit :D ....a sama som zvedava co na to povie moj manzel :D
Odpovedať
malý priestor v kuchyni - určite by som išla do bielej alebo krémovej farby kuchyne, nie tmavá - to by ešte viac zmenšilo priestor a tzv.by to na teba padalo. ak to chceš oživiť môžeš jednu stenu dať výraznou farbou, ktorú máš v obľube, alebo dať tapetu hoci aj výrazným vzorom. alebo ak nie stenu, tak potom doplnky ako stoličky, vázičky atď. malý priestor potrebuje presvetliť.
Odpovedať
ak by si hladala nejake inspiracie, na tejto stranke http://mojdom.zoznam.sk/inspiracie/mi... su celkom zaujimave fotografie, skus pozriet, mozno najdes nieco vhodne :)
Odpovedať
vrelo odporucam www.houzz.com , kde nájdete viac ako niekoľko stotisic fotiek
Odpovedať
Profilova fotka
@vivalamor fuuuuha...tak tam toho teda je dooost!!......asi vsetky farebne kombinacie sveta.... :D ...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@henky pruhy nie ked je malá kuchyna, ale tie stoličky su fajn :) po prípade si daj dve farby na stenu do kuchyne, ktoré ale budú spolu ladiť a k tomu aj tie stoličky. mozes si kupit aj spotebice vo farbe :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?