Excello Slovakia s.r.o.

Dobry den, rada by som sa spytala ci mate niekto skustenosti s touto firmou...? Vybrali sme si u nich kuchynsku linku, ich pristup bol velmi prijemny ibaze som nikde nenasla referencie. Tak by som rada vedela ci mate niekto s nimi skusenosti. Davaju na linku 7r. zaruku. Dakujem vopred za odpovede.
Odpovedať
Doplnim, ze by malo ist: -material korpusov od rakuskeho vyrobcu EGGER 18mm hrubka -foliovane dvierka s nemeckymi foliamy od firmy TRACHEA -kovania na otvaranie suflikov s dobrzdenim a dozivotnou zarukou od nemeckej firmy BLUM...
Odpovedať
Predtym sa firma volala inWOOD, s.r.o.
Odpovedať
ahoj, kování dobré ,korpus a dvíka taky ale na záruku se moc nedívej to nabízí každá druhá firma .jestli je to solidní firma tak ji vezme zálohu max 70% a netlačí na vas k podepsání smlouvy .pěkny den ;-) ;-)
Odpovedať
Zalohu pytaju vo vyske 60% z ceny kuchyne. Boli sme tam 2x na konzultacii, vzdy boli ochotni veci zmenit/diskutovat. Dokonca su ochotni aj pockat s vyrobou kedze este cakame na stavebne povolenie aby sme mohli rozsirit kuchynu..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@witchery Ahoj. Vzali ste nakoniec tu kuchynu od Excello? Ak ano, ako ste spokojni? Vcera sme boli v Light Parku a nasli sme ich tam. Zaujalo nas ze maju v ponuke akrylatove dvierka, co sa nam velmi paci. No predtym som o nich nepocula, tak si nie som ista. Predsa len, Sykora, co je nasa prva volba, maju uz nejake meno na trhu...
Odpovedať
Ahoj, ano, mame od nich kuchynu a sme s nou velmi spokojni. Boli velmi ochotni, poradili nam ako by bolo lepsie rozlozit skrinky. Bez problemov namontovali LED osvetlenie kuchyne. Dali si zalezat na detailoch. Mozem odporucit. Realizacia nasej kuchyne je na ich stranke tu http://www.excello.sk/kuchyne/galeria...
Odpovedať
@miyajima Este by som dodala, ze vsetky skrinky priviezli uz zmontovane, zabalene v igelitoch, s ochranou na vsetkych rohoch. Ziadnu skrinku nemontovali u nas. Celu kuchynu zlozili za jeden den. Dobrnosti ako listu, LEd svetlo, mriezku pod zabudovanou chladnickou dorobili na druhy den. Vsetko si po sebe montaznici poupratovali, povysavali, odpad vyniesli.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobry den prajem, @witchery @miyajima Mal by som otazku na vas, ale aj ostatnych majitelov kuchyne z tohto studia. Ako su na tom cenovo oproti ostatnym studiam? Priznam sa, ze som si tam dal tiez spravit navrh kuchyne, ale este nemam cenovu ponuku. Pripadne mozno sa najdu dalsi majitelia kuchyne z tohto studia a podelia sa od skusenosti. Dakujem.
Odpovedať
@moweboy Nasa kuchyna vysla na cca 2980eur, vratane digestora, dresu, baterie, odpadkoveho kosa v cene kuchyne. Mozem cenu porovnat iba s Decodomom kde sme boli. Ich cena bola sice o cca 900eur lacnejsia, ale dosky nam davali 16mm hrube, pani bola velmi neochotna voci nasim namietkam v narvhu a arogantna, ked sme povedali, ze niektora skrina co nam dam dava sa nam nepaci a chceli by sme to inak. Odisli sme sklamani. Zo studia Excello mame 18mm dosky, tu boli ustretovi nasim podiadavkam, vysvetlili nam co by bolo lepsie a preco. Cenovu ponuku sme mali vypracovanu na druhy den. Namontovaie prisli osobne skontrolovat, pravili drobnosti, namontovali nam mriezku pod chladnicku, led osvetlenie, listy okolo steny.
Odpovedať
@witchery Dakujem. A ta pracovna doska je prirodny kamen (ako pisu na ich stranke - mramor)? A tiez musim povedat, ze co studio, to iny pristup. Zatial sa mi velmi pacil pristup v Damon a Excell. Uvidime ake daju navrhy. Kuchyne od Dekodomu a Oresi som vylucil hned na zaciatku.
Odpovedať
@moweboy Nie, to je klasicka doskla (drevotrieska?). Pri mramorvej by sme sa asi nedoplatili :-D Tato i tak velmi dobre sluzi svojmu ucelu a je kvalitna. Dvierka sa linky sa lahko umyvaju a udrziavaju ciste. Oresi su poliaci tak to sme ani neriesili.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobry den, ma este niekto skusenosti s Excellom? Pripadne, ti, ktori ich mate, ste stale spokojni? Nam sa ich pristup paci, kvalita tiez vyzera byt v poriadku a cenovoy rozdiel v kalkulacii v porovnani s inou firmou je cca 2 tisic EUR, co je dost.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@axika1982 dobry den, rozohodli ste sa pre kuchynu od nich? kolko vas stala? my sme tam boli vcera a bud.tyzden maju poslat kalkulaciu
Odpovedať
@jurly dobry den, zatial sme este neobjednali, ale uz sme sa rozhodli pre tuto firmu. Znama si prave od nich objednala, tak budem mat recenzie z prvej ruky, tak vam mozem dat vediet, ale to bude az tak o 2 mesiace.
Odpovedať
@axika1982 to by bolo vyborne my mame este cas. riesime to na oktober. budem vam vdacna, za akeholvek info
Odpovedať
@jurly tak potom jasne, ozvem sa :)
Odpovedať
@axika1982 tak Vas predbehnem. dali sme si spravit cenovu ponuku. oslovili nas ich prace, co maju na nete a vyslo nas to na vyse 4000 eur (po 15 percentnej zlave) rozmery nasej kuchyne su 2,4x2x1,5m bez spotrebicov . chceli sme skrinky az po strop (2,5m), ale neboli uplne po strop. ja som chcela horne skrinky iba na tej strane 2,4x2m. material bol nejaky synchropor a este nieco. 2 horne skrinky som chcela tie co sa vyklopia a zalomia a skrinku nad nimi co sa len vyklopi. plus sme mali este extra poziadavku na vyklapaci stolik, ktory by bol pripevneny k tej casti 1,5m ako jedalensky stolik. pochopitelne, ze nas ta cena dost zaskocila. takze sme si dali spravit este jednu ponuku u stolarov par metrov od nich predajne a ti nam ju nacenili na 1200 eur bez vyklápacieho stolika. povedala by som, ze pokial ma clovek standartnu kuchynu a o trosku viac penazi da sa to, ale ratame kazde euro a to nehovorim o tom, ze potrebujeme este 2 vstavane skrine... inak pristup bol celkom fajn.
Odpovedať
tak super, ze ste nasli lacnejsiu variantu :) nas ta kuchyna vyjde na cca 6300 eur, ale my ju mame dost velku a k tomu ostrovcek. Proti ostatnym ponukam, co sme dostali su tito cenovo najvyhodnejsi. Dufam, ze aj kvalita bude dobra.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Posledny prispevok bol sice davno, ale my sme si davali teraz robit kuchynu od Damonu. Profesionalna komunikacia, spravili nam vizualizaciu a navrh na mieru. Nebolo na nom nic zle, ked sme chceli cokolvek dodatocne zmenili a prerobili cenovu ponuku. Cena bola sice vyssia, ale mali sme vsetko podla seba. Zatial neviem porovnat kvalitu a trvanlivost kuchyne, ale inak sme spokojni.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Starý príspevok, ale túto firmu určite neodporúčam. Platíte u nich za všetko, doneste si pre istotu vlastné pero, inak Vám zaúčtuju aj za jeho požičanie na podpis alebo poznámky. To si robim srandu, ale zaplatíte obrovské peniaze za navrhnutie “dizajnérkou” s nulovou praxou. Za takú cenu už môžete uvažovať o nábytku z masívu, ktorý je oveľa kvalitnejší, vydrzi a hlavne je zdravotne nezávadný. Po montáži sa museli niekoľkokrát vrátiť a doladiť položky, ktoré “zabudli” alebo pokazili. Bol som veľmi nespokojný. Cela montáž ma stála minimálne týždeň dovolenky, keď to zrátam. Nehovoriac o tom, že poškodili parkety. Následne sa vyhovárali, že som si ich mal “zabezpečiť” kartónom. Vrchol drzosti. Keď chcú od Vás objednávku, vtedy sú milí a ochotní, ale akonáhle podpíšete zmluvu môžete čakať len prieťahy. Ľutujem, že som si nepozrel o nich recenzie (ktoré ani neexistujú), ale našiel som teraz na stránke obchodnej inšpekcie (SOI) ako dostali pokutu za podobné prieťahy ako robili aj mne. Takže “známa firma”, len nespokojným zákazníkom, ktorí s nimi stratili kopu času sa nechce dalej natahovat, tak sa nesťažujú tam kde by mali (SOI).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?