Elektrospotrebiče z Maďarska

Robim si prehlad o spotrebicoch do kuchyne - indukcia, umyvacka, rura. Prezeral som e-shopy na SK, CZ ale aj madarsko. Konkretne znazka AEG - indukcia na SK za cca 800 Eur, v madarsku za cca 664 - co mi uz pride znacny rozdiel. Ma niekto skusenosti s kamennymi predajnami (co by mali aj e-shop, teda aby mali dobre ceny) niekde blizko hranic pod Kosicami? Po madarsky neviem ani "ň", ale ked pri 3-4 spotrebicoch usetril cca 300-400 eur, uz by to stalo za tu namahu. Vopred vdaka za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mne akurat vcera dosla indukcna doska z madarska u nas 590e tam 410e.je to electrolux a plati medzinarodna zaruka.to znsmena že v hu je 1rok zaruka ale ak je vyrobok pouzivany u nas tak štandartne plati 2 roky.je to overene aj cez electrolux slovakia.takze v pohode.kamenny obchod viem v budapesti.ak chces vediet viac daj ip.rád pomôžem.oplati sa tam kúpiť.
Odpovedať
@taylor71 Ahoj, mna by to zaujmalo, aj ine obchody so stavebnym materialom v Madarsku
Odpovedať
Profilova fotka
Stavebny material neviem to som neriešil ale ak si blízko hraníc treba sa poobzerat momentalne kurz Ft=Eur je 300 tak sa oplatí nakúpiť.spotrebiče viem poradit.my sme na rekonstrukciu nakupovali u nas .
Odpovedať
No ja som pred piatimi rokmi kupoval indukciu AEG v mall.hu ktora u nas vtedy stala 1800 eur za 800 eur takze u mna velka spokojnost. Inak boli neskutocne ochotny a tovar mi odniesli az do auta aj ked som parkoval 500m od kamennej predajne pretoze som ich autom nevedel najst. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam electrolux ehl6740 a je to z markabolt.hu je to znackovy obchod aeg electrolux zanussi a je ku kazdemu produktu aj videoukazka.objednaval som v sobotu a v utorok som to mal doma.zasielanie na svk nerobia.objednaval som to na kamarata v hu.v stredu nam stolar skompletizuje kuchynu som zvedavy na mašinku.žena chcela ikea indukciu ....inak dobre ceny sa daju najst na melektro.sk.od nich mam aeg sporak a umr.
Odpovedať
@monterey Ahoj.. Kupovali sme v Miskolci v stavebninach vela veci. Asi najvyraznejsi rozdiel bol na garaz. branach Hormann. Pokial si spominam boli cca o tretinu lacnejsie ako na slovensku. Bonusom este bolo, ze nam tu branu prisli z Miskolca do Michaloviec namontovat a spojazdnit za 50 Eur. Komunikacia v obchode v anglictine, takze ziadny problem...
Odpovedať
@taylor71 mozem ta poprosit, odkial presne si objednaval? tiez riesim spotrebice..vdaka
Odpovedať
kupovali ste niekto spotrebice cez m-elektro?
Odpovedať
Profilova fotka
ano sklad je v Komarne skoro oproti nam
Odpovedať
a teda spokojnost? mnou vybrane spotrebice su za dobre ceny
Odpovedať
Profilova fotka
ano smicenachem sa spytat co mate vybrate,aeg alebo electrolux?asi tieto spotrebice su v dobrych cenach
Odpovedať
@taylor71 Gorenje IT 65 KR
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@katartina Chcela by som sa ťa opýtať či je táto indukcia gorenje IT 65 KR snehovo biela. Mám problém prišla mi indukcia gorenje IT 612 SY2W a je sivo biela chcela som snehovo bielu. Povedali že mi ju vymenia len im musím hned napísať za akú a ja sa bojím vybrať lebo cez obrázok je to ťažko. Zajtra mi prídu robiť kuchyňu a ja nemá indukciu. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
Odpovedať
@evi77 ahoj, ja som nakoniec kupila electrolux, len teda nie je biela ako biela, najlepsie ist pozriet do obchodu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?