Egger Perfect sense matt - skúsenosti

Ahojte. Už sa tu dlho diskutuje o čiernym matných povrchových úpravách dvierok. Má už ale niekto reálnu skúsenosť s Perfect sense mattom od Eggeru? Ako je to s tými otlačkami a čistením pri bežnom používaní ? Ďakujem.
Odpovedať
Tiez ma to zaujima. Rozmyslam nad touto matnou od Eggeru alebo nad Senosanom. No matny Egger sa mi paci viac. Mate niekto s matnym Eggerom skusenosti?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
nikto???
Odpovedať
Profilova fotka
Cierny supermatt
Odpovedať
Ja mám kamennú sivú. Nie je na tom vidno bežné otlačky ale napr. ak ti tam zaschnú prskance od oleja alebo mastné odtlačky keď to v dostupnej dobe neumyješ tak to nedáš dole alebo len veľmi ťažko. Bežne ich nie je vidieť ale pod určitým dopadom svetla áno. Ide ma z toho poraziť. Skúšal som už všetko možné.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@keeny Dobrý deň, môžem sa spýtať, akú máte skúsenosť s materiálom Egger Perfect sense mat s odstupom času? Našli ste nejaký grif, alebo prostriedok na odstránenie mastných fľakov. Veľmi sa mi páči ten materiál v zamatovom vzhľade. Aj ten odtieň kamenná šedá je veľmi pekný. Mám však rešpekt pred tou údržbou. Išli by ste do tohto materiálu na výrobu kuchynskej linky aj s odstupom času? Alebo by ste radšej siahli po lesklej verzii. Ako je to prosím so škrabancami či náchylnosťou na mechanické poškodenie? Ďakujem za každú vašu radu. ak je to možné, podelíte sa prosím pre lepšiu predstavivosť aj o foto Vašej kuchynskej linky? Ďakujem.
Odpovedať
@susan301 Nakoniec som niekde v diskusii našiel, že sa to dobre čistí melaminovou hubkou. Objednal som ich na aliexprese. Je to úplný zázrak, ide to dole aj na sucho. Čo sa týka toho materiálu je dosť háklivý na poškodenie. Na dvoch miestach sa mi stalo, že keď mi nešťastne spadol nôž a šuchol sa popri šuflíku, zostala tam ryha, akoby na vrchu bola tvrdá fólia a tá sa poškodila.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?