Drezová batéria s vyťahovacím výtokom alebo bez ?

Uvažujeme o drezovej batérii s vyťahovacím výtokom , ale kamarátka ma odhovára , že sa to zle vyťahuje , voda strieka okolo atd. doteraz som bola rozhodnutá, že si ju určite dám ,avšak teraz váham , poprosím vaše praktické postrehy , ďakujem
Odpovedať
Ja s tým nemám skúsenosť, ale neviem si predstaviť jednoduché čistenie tej batérie...skôr to vidím ako ďalšiu komplikovanú haraburdu na údržbu...
Odpovedať
Mám Kludi Scope, je to perfektná vec, ide to v pohode, žiadny problém ani nič nestrieka (nechápem prečo by malo). Veľmi odporúčam, výborný pomocník. Ak kúpis kvalitnú, nemáš sa čoho báť.
Odpovedať
určite s vyťahovacím výtokom.Je to výborné. Je to pár Eur navyše,ale určite to občas využiješ. Ziadna voda nestrieka.Mám Grohe minta. Su aj iné,treba popozerať.
Odpovedať
super vec, treba kupit,neolutujes.
Odpovedať
Na co vsetko konkretne je ten vytahovaci vytok?
Odpovedať
mala som vytahovaciu,teraz mame vysoku s vyberacou sprskou,je lepsia,to vytahovanie este akotak ale davat nazad nebol az taky komfort. Super na oplach celeho drezu, napustanie vody do hrnca, preplach ryze v sitku ci rezancov,oplach plechu ak treba-proste nasmerujes vodu presne kam potrebujes.
Odpovedať
atlaska, aku mas, tiez sa rozhodujem, teraz mam s vytahovacou sprskou a som velmi spokojna, uvazujem o grohe minta, alebo nieco s vyberacou sprskou, porad, aky mas typ, ked si spokojna. D.
Odpovedať
Profilova fotka
ja pouzivam 10 rokov, uplne bez problemov a znacku mam len nejaku nasu...
Odpovedať
prosim aky je rozdiel medzi vytahovacim vytokom a vyberacou sprskou?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?