Drez v rohu kuchynskej linky

ahojte, čo hovoríte na umiestnenie drezu v rohu? jedná sa mi najmä o to, že tam nebude veľa miesta na odkvapkanie umytého riadu, ale že bude nutné mať ešte osobitne umelý odkvapkávač, ako to vy riešite v malej kúpelni v paneláku? dáte nejaké tipy, poprípade fotky? :)
Odpovedať
@domcicipatcici ja to tak mam, vyhovuje mi to, mam viac miesta na prac. doske, a roh je vyuzity. odkvapkavac extra nepouzivam, mam umyvacku. http://www.modrastrecha.sk/blog/manil...
Odpovedať
@manilla krásna kuchynka, krásne spravené naozaj :) Len mne ide práve o to, že kde by bol ten odkvapkávač, že to by mi zabralo zasa ďalšie miesto najmä o to ide, ale páči sa mi to takto v rohu :) a umývačku nechceme..
Odpovedať
Aj ja mam drez v rohu a pouzivam odkvapkavac do velkej miery napriek tomu ze mam umyvacku, za mna spokojnost, kuk foto
Odpovedať
Tiež mám v rohu, nemenila by som, presne ako píše @manilla, ide mi o viac pracovnej plochy. Keď som mala ešte panelákovú malinkatú kuchyňu a nemala umývačku, tak som mala odkvapkávač skladací
Odpovedať
Profilova fotka
Môžete si dať klasické L-ko A odkvapkavacia časť drezu bude V rohu.Myslím že miesto S tým nestratíte práve naopak A ak nebudete mať myčku plochu na odkvapkavanie potrebujete väčšiu.Umelý si určite nedávajte. .
Odpovedať
Profilova fotka
Mala som na mysli niečo podobné. ..http://bydleni.idnes.cz/foto.aspx?r=kuchyne&c=A131214_195355_kuchyne_rez&foto=REZ4fe3fb_a_kuchyn_nova_6_.jpg drezy ani rúry sa podľa mňa do skosenych rohov už nedávajú. .ale je to samozrejme vec vkusu @domcicipatcici
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici svokra ma taký odkvapkávac v hornej skrinke, je to vlastne drziak na taniere ktoré v ňom uz ostávajú a pod ním je zachytávač vody
Odpovedať
@domcicipatcici preco sa stranite umyvacky? Kvoli miestu? Vy si planujete rohovu kuchynu, alebo sa niekam stahujete, kde taka uz je?
Odpovedať
Takto sme to mali 10 rokov v byte (pod drezom bol kos na triedenie odpadu, nejaka zelenina a cistiace prostriedky) a aj do domu sme si dali rohovu kuchynu, ale s miernou zmenou, v rohu je varna platna a pod nou skrinka 40cm siroka s 3 zasuvkami. Dnesne moznosti technickych rieseni ponukaju prakticke vyuzitie rohovych kuchyn.
Odpovedať
@ajka_k no mne sa zasa práveže hentak nepáči drez...skôr sa mi páči keď je celý v rohu...a čo sa týka toho, či sa tam rúry alebo drezy dávajú, myslím, že tomu až tak trendy nepodliehajú, predsa každých 5 rokov nebudem meniť dispozíciu kuchyne :))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@domcicipatcici ako ste ho nakoniec dali?Uvazujem aj ja nad rohovym,no stale som napochybach. Malej plochy na odkvapkanie sa nebojim.Teraz mame rovny drez a aj tak pouzivam odkvapkavac.Tak som naucena z domu. Supla som drez do rohu kvoli tomu,ze mam rada pri vareni vela miesta na prac. doske a doteraz sme boli v stiesnenych priestoroch a uz toho mam plne zuby,chcem priestor a inak ako tym,ze dam rohovy drez sa to vyriesit velmi neda.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?