Drez Shock Cristalite City D 100

Poprosím, ak máte niekto tento typ drezu, bola by som rada, keby ste mi napísali, ako ste spokojný s drezom i s jeho údržbou. Zaujímajú ma farby nero, onyx, pretože neviem, aký je medzi nimi rozdiel. Chcem si tento drez objednať, ale nemám možnosť ho v realite vidieč, čo je riadne mínus,preto ak máte niektoré v albumčeku foto, poprosím, dajte link, nech sa pozriem. Dík.
Odpovedať
Profilova fotka
Firma Schock robí kvalitné drezy veľmi dobre si si vybrala, nemá síce obrázok tohto drezu ale viem ti aspoň napísať aký je rozdiel medzi týmito odtieňmi - NERO -je úplne tmavo čierny drez, matný s minimálnou zrnitosťou a ONYX odtieň sa od neho odlišuje tým , že má v sebe malé lesklé trblietky , je tiež čisto čierny len sa krásne leskne. Neviem či objednávaš z akciovej ponuky ale podľa letáka AKCIA 2012 čo mám je možné tento typ drezu za sumu 229, € objednať len v troch odtieňoch Colorado, Graphite a Onyx. Dúfam že som ten opis napísala aspoň trocha zrozumiteľne a pomôže ti to pri výbere.
Odpovedať
@ryska25 Ďakujem Ti, pomohla si mi pri rozhodovaní. Pekný dník.
Odpovedať
@ryska25 Zdravim, idem si po radu aj ja...Doma mam uz rok kupeny D100 COLORADO - je uzasny, ale nakoniec som sa rozhodla pre bledsi odtien kuch. dvietok, takze ten "vanilkovy" odtien drezu by mi k svetlym dvierkam a tmavej prac. doske vyzeral ako zazltknuty a kedze predajca mi ho chce ochotne vymenit, zvazujem odtien NERO. Takze rozdiel medzi NEROm a ONYXom je "iba" v tych viditelnych mikrotrblietkach?? Mne sa totiz tie trblietky vyslovene nepacia, sluzia na nieco - okrem toho, ze dodavaju drezu lesk?? Bude ten matny odtien tazsie udrziavatelny??? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@evellita obidve vzorky sú z materiálu cristalite plus takže vo vlastnostiach by rozdiel nemal byť jedine v tom odtieni, mne osobne sa zas viac páči ten s tými trblietkami ale všetko je to len vec pohľadu, každý má rád niečo iné. Čo sa týka udržiavania pri tmavších drezoch je známe že ak má niekto veľmi tvrdú vodu tak ju viac vidno na týchto odtieňoch ako na svetlých ale zas údržba drezu je ľahká, odporúča sa nenechávať vodu na dreze zaschnúť ale ju utrieť aspoň vechťom aby sa predišlo jej usadzovaniu a to nie len u tohto výrobcu ale aj pri ostatných. Kameninové drezy majú super vlastnosti ale žiaľ nie sú bez údržbové.
Odpovedať
@ryska25 dakujem za vycerpavajucu odpoved :)
Odpovedať
@jansemi ja som sa tiež rozhodovala medzi týmito dvoma odtieňmi. mne sa viac páči onyx, príde mi taký modernejší, asi pre to, že sú tam tie jemné trblietky a nepôsobí tak fádne-matne. tu sú odtiene, myslím, že v celku porovnateľné s realitou. http://www.stavbaeu.sk/kuchynske-drez...
Odpovedať
@sunpit ahoj, už je onyx doma, ďakujem za ochotu.
Odpovedať
@jansemi spokojná si s výberom? :)
Odpovedať
Uvidíme, zatiaľ je v krabici, ale faba je pekná
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?