Drez SHOCK CRISTADUR POLARIS bez odkvapkávacej plochy..

Ahojte, prosím vás, ak máte niekto drez od SHOCKu cristadur polaris, prípadne polaris glossy, bez odkvapkávacej plochy, chcem vás veľmi pekne poprosiť, či by ste sem nepridali foto, a aj skúsenosti, či sa nefarbí napr. od cviklovej šťavy atď? Našla som si pár predajcov shocku, ale nemajú ho nikde na predajni, aby som ho mohla vidieť naživo..Bola by som vám veľmi vďačná!!!! dosť mi to súri, Ďakujem moc!
Odpovedať
Pozdravujem, ja mam dres Shock cristadur horizont D150 vo farbe polaris. Pouzivam ho uz takmer 2 roky. Udrziava sa velmi lahko. Nezafarbila mi ho ani kava ani cvikla. A ak predsa len sa mi zda,ze je troska zajdeny, postriekam savom, a po chvilke oplachnem vodou. Kedze ja mam aj odkvapkavaciu plochu, na tej sa obcas chyti vodny kamen, a na to pouzijem ocot a je cisty.
Odpovedať
Tiež o ňom uvažujem. Schock Soho N-100S vo farbe polaris.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, Drezy schock su velmi kvalitne a urcite Vam tam neostanu flaky ani od ovocnych a zeleninovych stiav.Mozte si byt ista, ze ak si vyberiete kuchynsky drez Schock budete urcite spokojna:)
Odpovedať
@verodizajn. tiež som si to myslela. Potom som ho mala v prenajatom byte necelých 6 mesiacov a dakujem pekne, nikdy viac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?