Drevena pracovna doska

Profilova fotka
vy co mate drevene pracovne dosky v kuchyni aka je udrzba?? uvazujem nad drevenou ale sa bojim udrzby
Odpovedať
Mame dubovu skarovku zatial len 5 mesiacov a som velmi spokojna, uz by som laminat nechcela. Udrzba je jednoducha - utriem vlhkou handrou. Na zaciatku sme ju asi 5x naolejovali, potom asi o dva tyzdne 1x a po 4-roch mesiacoch sa mi zdalo, ze znovu potrebuje naolejovat, tak som ju prebehla. Robota asi na 10 min., niekoho by to mohlo obtazovat, mne to teda nevadi. Tiez som sa bala udrzby, ale nie jo to nic katastrofalne
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam skôr zulu
Odpovedať
Pokojne sa boj dalej, my majitelia si ju uzivame :-D
Odpovedať
kludne chod do toho, mame ju 5 rokov, udrzba - na zaciatku trochu viac sa jej musis povenovat, castejsie naolejovat, ale po case uz len obcas . Ja ked robim velke upratovanie (asi tak 3x za rok), tak vtedy dokladne naolejujem, alebo kd vidim, ze treba.. Inak nic specialne, udrzba ako kazda ina.. A ked sa ti niekde poskodi (napr. od noza), tak presmirglujes a je ako nova.. My sme uz jednu cast presmirglovavali aj celu, taku najviac pouzivanu a je zase ako nova..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?