Dilema v kuchyni :(

Poraďte zástenu k tejto linke. Poprípade, ktorý variant 1 alebo 2 sa vám pozdáva viac? (dub bardolino, biela) Vďaka.
Odpovedať
za mna prvy variant trosku to rozbije tu bledost.My mame tiez kraje tmavohnede a skrinky blede
Odpovedať
1
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som za ten prvý variant, vyzerá to lepšie keď je tam nejaký kontrast. Ja by som si napríklad nikdy nedal celú kuchyňu bielu, aj linku, aj podlahu aj všetko ostatné. Niekomu sa to páči, že to vyzerá tak čisto ale podľa mňa to časom všetko zájde a už to tak čisto vyzerať nebude. Ale v tejto kombinácii to vyzerá celkom dobre len potom by som rozmýšľal nad nejakou tmavšou podlahou.
Odpovedať
Profilova fotka
Pri prvom variante neotvoris umyvacku dvere narazia do chladnicky maju na vysku min 72cm a medzi chladnickou a myckou mas 60cm a tam bude jedno ci biela alebo dub. Priklanam sa k variante s dunom ale mycku prehod.
Odpovedať
@janullka @majki555 @delfabo - Ďakujem aj mne sa pozdáva prvá možnosť viac. A čo vravíte na zástenu - dub bardolino do polovice ako je to na tejto fotke? Alebo by bolo lepšie biele kalené sklo?
Odpovedať
@wolodymyr umyvačka bude tak ako je to na druhom obrázku, mne skôr ide o to ako poriešiť zástenu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@januska Hej takto nejako by som si to predstavoval, aj s tou podlahou to vytvára dobrý kontrast, presne takéto kuchyne ja môžem. Ja som síce žene do toho akú kuchyňu si vyberie moc nezasahoval ale našťastie máme podobný vkus takže to máme nejako približne ako vy len my nemáme úplne čisto bielu linku ako je táto.
Odpovedať
zastenu urcite dub bardilino......inak budes otrokom zasteny.....na bielej je vsetko vidno
Odpovedať
@pericolosa ale nebude tam už potom toho dreva príliš?
Odpovedať
Ja by som dala prvy variant ale tu umyvacku by som umiestnila tak ako v druhom variante... dreva nebude vela... Ja mam dokonca aj horne skrinky drevo a vobec to nie je vela :) (u teba by to uz ale bolo )
Odpovedať
@mishkabb a čo by si teda poradila ako zástenu?
Odpovedať
a kde si das digestor
Odpovedať
Článok sa načítava...
@petka456 je nad varnou doskou vstavaný
Odpovedať
drevo... isto nie biele sklo :) ja mam takuto, dreva je tam az az a je super... http://www.sykora.eu/kuchyne/moderni/... , ta zastena je este aj strukturovana, aj horne skrinky, ked potom prejdes rukov ma to take "hrcky" v podstate ako kartacovane drevo. Zastenu som dala vsade drevenu, plnu, ziadny ten polovicny obklad. Vobec na tom nic nevidno, zastena je stale cista. Na rozdiel od teba ja mam drevo aj na hornych skrinkach, cize tu stenu co mas ty s chladnickou drevenu, ja som dala "svetlu", aby toho nebolo prilis. A ked tak pozeram na tie verzie tak som za 2, s drevenou stenou kde je chladnicka a drevenou zastenou, tie otvorene policky sa mi nepacia a ta umyvacka na jednotke. Ale urob si ako citis :) ty tam budes cely den.. aj ked viem clovek sa boji, ved ide o velke investicie...
Odpovedať
@januska ja som asi slepa ja tam vidim iba stresne okno alebo uz ozaj nevidim a musim zajst k ocnemu.
Odpovedať
@petka456 aha uz som ho nasla na fotkach hore a za mna tiez kuchynu c 1 tam ho vidim ze je vysuvny
Odpovedať
Profilova fotka
@januska mne sa paci ked je hore otvorena drevena polica ale by som ju dala blizsie ku sporaku, tam najpouzivanejsie: sol, cukor... a umyvacku urcite vstavanu!!
Odpovedať
Osobne sa mi viac paci varianta prva. Predsa len to nevyzera tak jednotvarne, kedze sa ta biela tym drevom tak trocha rozbije. Skrinky sa mi tiez pacia viac a co sa tyka tej zasteny, kalene sko by som nedavala. To drevo vyzera o hodne lepsie, tam by som nerozmyslala nejak
Odpovedať
Profilova fotka
Policku z kuchyne by som dala hned a zaraz prec @bambula626. Osobne som proti policiam v kuchyni. Su podla mna zbytocne a akurat tak na ne sada prach, mastnota a treba to furt cistit. Dobre to vyzera, ale prakticka stranka podla mna stagnuje. :)
Odpovedať
Jednotka
Odpovedať
Profilova fotka
Prečo nie je vstavaná umývačka riadu? Veľmi to ťahá oči... Hlasujem za variantu 2 s drevenou stenou za celou linkou
Odpovedať
@miika Takto v nakrese to celkom krici, ale potom v praxi to vobec nemusi, teraz kamarat daval robit kuchynu, umyvacka nie je vstavana a vyzera to dobre. Niekedy to do kuchyne praveze zapasuje uplne v pohode, zalezi to dost aj od toho aka je kuchyna ;-)
Odpovedať
urcite 1-tka, ale s tym bledsim drevodekorom ako v 2-ke a boky skriniek tiez biele, nie v drevodekore. takze vlastne vsetko biele okrem tej policky, prac. dosky, sokla a vysokych skriniek nalavo. a zastenu by som dala bud nejaky sedy lakobel, betonovu stierku, benatsky stuk (biely, sedy) alebo nieco podobne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?