Digestor Elica Easy WH/F/50 - tipy a rady

Profilova fotka
Zdravim, premyslame nad kupou tohto digestoru, len zaujima ma, cela ta para a mastnoty sa zachystavaju vo filtroch digestora? kedze nema ziaden vyvod von, teda prepusta cisty vzduch von alebo para ide prefiltrovana naspat do priestoru? Popripade nema niekto skusenosti konkretne s tymto digestorom? dakujem 🙂 https://www.vstavanespotrebice.sk/p26...
Odpovedať
@gagysa para ide naspat do priestoru. Pary sa zbavis len pri externom vyvode. Ked budete mat rekuperaciu, ta sa o paru postara, inac bude cirkulovat v dome az kym sa nevyvetra oknom, dverami
Odpovedať
@gagysa je silny a vsetko ide do filtrov, zatial ziadna mastnota na strope.
Odpovedať
@gagysa no ja ti neviem ale davat za obycajny zaveseny ventilator 1000E je nonsense. Niekde si ho vyskusaj aby si s nim bola spokojna, nech nezapinas ventilator a bude sa ti digestor kyvat ako na lodi. PS zisti si dostupnost a cenu nahradnych uhlikovych filtrov ktore su nutnost.
Odpovedať
@rkorba pozri si vykon, je fakt silny. A ani sa nepohne. Skoro rovnakeho dizajnu su aj lacnejsie okolo 600. Zapiname vacsinou len prvu z troch rychlosti,staci to.
Odpovedať
@jozefsv ovladanie ma dotykove, alebo mikrospinace? to bol moj podnej ked to treba zmacknut, tak hned druhou rukou pouzit drzat pri zapinani zavesneho digestoru :-)
Odpovedať
@rkorba tlacitka od spodu
Odpovedať
Profilova fotka
@jozefsv mate tento digestor?
Odpovedať
@gagysa dizajnovo rovnaky len starsi model.
Odpovedať
Profilova fotka
@jozefsv mozte mi prosim poslat do ss foto? 🙂 dakujem 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?