Dekor dreva

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa poradit. Zariadujeme byt, a uz som jeden zariadila a nedopadlo to velmi slavne, tak chcem byt mozno opatrnejsia. Kuchynsku linku mam vybranu biely lesk-americka jablon. Mam ju teraz par rokov doma a som velmi spokojna, Problem vidim vo vybere pariket, dveri a pod. Nasla som presne taky isty dekor dreva aj na parkety, tak neviem ci to bude dobre vyzerat. Drevo na linke bude ako pracovna doska a kusok podtym asi 10cm plus sokle. vid foto. no a otazka je, ci to takto zladit, alebo dat radsej ine parkety, napr. dub natural.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som urcite nedavala ton v tone, bude sa to zlievat dokopy. Ale vyber farieb na linku je super.
Odpovedať
Profilova fotka
@reka99 dakujem, asi dam na zem dub natural, vcera sme to predebatovali ;-)
Odpovedať
@zipsy dala by som tam niečo do šeda, inak veľmi pekná kombinácia, fakt pekný výber
Odpovedať
Profilova fotka
@gemini06 to som nasla pred par rokmi na vystave nabytku v Nitre, je to Dan Kuchen, americke jablko :)
Odpovedať
@zipsy ja mám v pláne niečo veľmi veľmi podobné len s orechom. ale veľmi sa mi páči toto riešenie za poličkami a hornými skrinkami. musím si skúsiť urobiť aj takúto vizu, ja som si to zatial navrhla presne opačne (biele za skrinky a drevené za biele poličky), takže ďakujem za inšpiráciu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@zipsy môžem sa opýtať prečo ste nakoniec zrušili to jablko/drevo ? My máme už zaplatenú zálohu za kuchyňu- takisto DAN KUCHEN a presné táto kombinácia , akurát to budú dvierka bezúchytkové....pozri album. Zmenili ste len pracovnú dosku, alebo komplet výrobcu...je to Dankuchen ?Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@petojj ahoj, aj druhu kuchynu sme si dali DanKuchen :-) taku istu, len sme zmenili pracovnu dosku za taku cierno-bielu a nedali sme si obklad na stenu, ale sklenenu zastenu, tiez mam fotku v albume :-) a poviem ti pravdu, ze sa mi viac paci ta v starom byte, s americkym jablkom, tato nova je taka "chladna" bez toho dreva ... ale kazdy ma na to iny nazor, dobre ste si vybrali, neboj, je to fakt kvalita, nas maly s tym trieska jak o zivot, a Blum kovania su fakt super, vsetko funguje jak ma ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?