Decodom kuchyňa a akcia na august

Profilova fotka
Ahojte, máte niekto info o tom ako to je s tou akciou v Dekodome? V auguste ponúkajú -30% na kuchyne a k tomu montáž zdarma. že vraj až nad 2500 Eur. Je to reálna hodnota kuchyne? Diky.
Odpovedať
Profilova fotka
2500€ je to ale po zlave. No mne za malu kuchynu vyratali myslim 3800€ bez spotrebicov pred zlavou co bola strasna cena. Z ikea mi to vyslo na 1600€ za co mam 2 kuchyne a neverim ze dekodom vydrzi raz tak dlho. V poslednej dobe sa vsetci predbiehaju kto da vatsiu zlavu na kuchynu.
Odpovedať
su to len hlupe reklamne tahy. mozu dat aj 80% zlavu. zaujima ma len koncova suma, ktora je samozrejme vyssia ako v inych kuch. studiach s lepsim spracovanim. moj nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
@jurino ja som tiez ako @ramoon sla do ikea kuchyne... a moj jeden a pol rocny syncek uz bol kreativny a tak mame na nej krasne kresbicky :) - aj preto som z ikea brala tu uplne najlacnejsiu kuchynu aka sa tam da len kupit, rohova zostava aj so spotrebicmi ma prosim vysla na 1200€ :) - plus 170€ horne skrinky, ale tie sme zatial este nedavali :)
Odpovedať
mne tam hlavne povedali - moztaz az o 7 tyzdnov od dna objednania. nakoniec som skoncil pri kuchyni na mieru u stolara. ale v Decodome ku mne mali velmi dobry pristup - za to im davam velke +
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla nesuhlasim..vyssia urcite nie je... ak je v akcii.... a aj ked nie je.. je to skor stredna trieda. Aj obycajna koryna nas vychadzala s 20% zlavou o vyse 1300e viac ako navrh v decodome co sme od nich mali..
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 ahoj katrin, s kym si decodom porovnavala?
Odpovedať
Profilova fotka
Helou lidi, mám sto chutí spraviť prieskum trhu na kuchyne. Fakt ma to zaujíma, každý píše z vlastnej skúsenosti alebo podľa vlastných sympatií. Mám dovolenku, nikam nejdem, ale na to by som sa dal. Vymyslím nejakú kuchyňu, obehám pár štúdií a zistím ceny. Budú ma zaujímať štandardné, ie akciové, aby sme vedeli, kde kto stojí.. Čo poviete? Lepšie ako sedieť doma na zadku a rozmýšlať čo dnes budem robiť, keď nejdem do práce :) Viete mi poradiť predajcov a štúdiá, kde by som si mohol dať spraviť porovnávačku? No dekodom, ikea, kika, moebelix, oresi a trenab určite. Dajte niekto typy..
Odpovedať
@jurino obdivujem tvoj styl zabavy - travenia volneho casu :-D este napr. damon
Odpovedať
Profilova fotka
@jurino napr. s tou Korynou, som pisala.... Proma nabytok z NR dala taku istu cenu ako oni.... a pod... Hanaka a Sykoru som ani neskusala, tam by sme sa nedostali po 7tis € prepokladam :-p dovi dopo....
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa treba brať ohľad nie len na cenu kuchyne ale aj na to z akým materiálov je , aké sú použité kovania a záručný a pozáručný servis. Ikea má nízsku cenu a pekný dizajn ale životnosť takej kuchyne je podľa mňa max 3-5 rokov, tak ako napísala kaktusik007, ona má deti a kuchyňu jej rýchlo zničia tak sa neoplatí investovávať ale ak už sú deti väčšie a kuchyňa ide napríklad do rodinného domu , tak sa oplatí dať si urobiť v lepšej firme ( Sykora, Danko kuchyne, Hanák ) aby vydržala tých 20 rokov aj viac , no a potom samozrejme stojí viac. Všetko to záleží podľa názoru ludí, niekto mení kuchynu každých 5 rokov ale niekto ju chce zas poriadnu a naveky.
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim, aj ked dost dobre nechapem, ako mi maju deti znicit kuchynu.... max. keby ju niecim pokreslil,ale ako inak? aj segra mala 3 detia neznicila, aj znami co mame nejako neznicili deti kuchyne... nechapem tento nazor.... sedacku, to ano.. tu znicia, ale kuchynu??
Odpovedať
@katrin21 znicit a znicit je rozne. Susedia maju kuchynu s vysokym leskom a ta je nachylnejsia na poskriabanie. No a poskriabanie na vysokolesklych bielych dvierkach niekto vnima ako znicenie. Na druhej strane u nich deti nezvyknu nejak moc pustat do kuchyne kedze maju relaitvne malo miesta pri linke. U nas je to zase naopak. Ked varim tak vzdy mi starsi a niekedy aj krpec pomahaju. Krpec vacsinou len sedi vo svojej stolicke a dam mu hrniec a varechu a vari :) Starsi mi pomaha aj inak a obcas sa stane ze mladsi hodi hrniec do dvierok linky alebo starsiemu nieco padne a podobne. Netrapi am to kedze mame drevene dvierka a aj keby sme nemali tak viac pre man znamena to ze sme s deckami spolu varili ako to ci mam obitu linku alebo nie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som riesila kuchynu min. rok. kedze sme v nej neustale a varime kazdy den. potrebovali sme taku co nieco vydrzi. obehali sme snad vsetko co je v ba dostupne, riesili sme aj stolara ale nakoniec to vyhral decodom. kvoli servisu ktory ponukali, zaruke,kvalite a systemom. vyberali sme vsak z tej najvyssej rady. ikea je fajn ak sa clovek pozera na linku cez peniaze a systemove riesenia. je vsak tazko radit niekomu pokial nevies ake kritaria su pre neho dolezite :). my sme mali zlavu 30 % z celkovej sumy, nezalezalo im na cene linky... oni tie zlavy aj tak budu opakovat, najneskor na buduci rok od januara do aprila.... vela zdaru
Odpovedať
Profilova fotka
@andrejo prave drevo je ovela nachylnejsie na preliačeniny.... ako folia :)ˇa lak na skrabance viac ako folia leskla :) ved aj ja som mala male dieta, tiež so mnou varilo, dala som misky, varechy a buchalo si.ale hrnce nevlacilo a nebuchalo s nimi, to by som mu ani nedovolila :)
Odpovedať
@katrin21 no my nemame prave drevo .. klasicke neico lisovane s foliou. Mame Decodom kuchynu za par supov takze drevo tam naozaj urauje v co najmensom mnozstve :) Chcel som tym ale naznacit to ze niekto za znicenie povazuje aj to ze mas niekde tuknute dvierka a podobne. My si z takych veci hlavu nerobime takze je to o ludoch a ich pristupe.
Odpovedať
Profilova fotka
ale napisal si: "Netrapi am to kedze mame drevene dvierka " takze z toho som vychadzala.. :) .. Ja drevo nechcem.. lebo starsia sestra ma drevnu kuchynu z Koryny a par krat zavadila hranou hrnca o dvierka a uz tam ma preliaceninu... :( takze ja drevo e-e
Odpovedať
@katrin21 v pohode .. mne sa nepacia tie akoze moderne kuchyne kde je vsetko rovne ako stena a tak takze ine ako nejaku drevenu dyhu alebo podobnu nahradu dreva by som asi nedaval. Ide al e o znicenie kuchyne detmi. To sa mi zda tiez dost nerealne pokial clovek doma nema dennu skolku. No a vlastne deti si podla mna clovek nauci tak aby vedeli co mozu a co nie. My mame dole napriklad otvorenu skrinku kde je olej a podobne veci. Maly tak isiel 2-3 krat a zakazdym sme mu to zakazli a terza uz len prejde okolo a ani neskusa tam liezt a vytahovat.
Odpovedať
Profilova fotka
chapem, kazdemu sa paci nieco ine :) to je uplne v poriadku :)
Odpovedať
@jurino Nam prave robia kuchynu v Drevite. Takze dalsia moznost..
Odpovedať
@jurino ak sa ti paci nejaka Decodom kuchyna a mas na nu tak do toho cod. Ak ju zvazujes len kvoli tej akcii tak sa an to vykasli a popozeraj inde. Nieje to taka akcia ze by sa ti oplatilo ist do toho len a len kvoli tej akcii.
Odpovedať
Aby ste mali predstavu na vacsiu kuchynu (cca 6-8 m dlzky) date max. 1500 Eur z materiál, a to nie nejake lacne kovania (posuvy, tlmice a pod.), detailne rozplanovat kuchynu je otazka dvoch dni + narezanie materiálu a samotne skladanie (t.j. dvaja ludia na 3 dni cca 300) sa dostanete na uroven 2500 max. 3000 Eur. Vsetko nad je zdieranie. Taktiez neratam nejake talianske baterie za stovky Eur ci mramorove pracovne dosky.
Odpovedať
Ahoj, mám skúsenosť s decodomom, minulý rok sme si dali robiť kuchyňu Sara do nášho bytu, vyšla bez spotrebičov cca 1 800€ aj s montážou ( 190cm x 100cm). Tento rok sme sa dostali k väčšiemu bytu, a momentálne ho prerábame, a opäť som si dala urobiť kuchyňu do Decodomu ( Manilla Vanilka patina ( 285cmx326cm)bez spotrebičov bez zľavy 3168€.. V tejto akcii, ako píšeš, objednávka po zľave 2 500€, a montáž 0€ plus doprava 30€. Dodanie do 6 týždňov. Dala som si samozrejme pred tým dopyt na www.123dopyt.sk a týždeň som sa ,,neodlepila,, od telefónu. A ponuky? z celého Slovenska a cenovo to bolo za jedno....moderná, klasická, vidiecka, vždy sme sa dostali do úrovne 3000 a viac...jedna firma mi dokonca povedala, že 3000€ je absolútne minimum...takže si urob názor podľa seba....ja som s Decodomom spokojná, máme odtiaľ aj sedačku, matrace, postele....
Odpovedať
Profilova fotka
@eugenie ahoj, posles mi cenu a obrazok potom? celkom ma to zaujima. dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@oscipovsky zvlastny pohlad, ja tomu neverim, ze takymto DIY systemom budem mat kuchynu, ktora sa cenovo a kvalitativne vyrovna kuchyne od velkovyrobcu. hlavne predne plochy.. neviem, ja tomu moc nefandim. timto stolarom, co s usmevom vyuzivaju velke studia na inspiraciu a obkukavanie a potom pindaju ako velkovyrobcovia zdieraju obycajnych ludi.
Odpovedať
no mna pracovnik Decodomu sam poslal ku konkurencii, pretoze som tam prisla so svojim navrhom a hned mi povedal ze oni nerobia taku skrinku na vstavanu mikrovlnku a nevedia mi zladit farbu korpusu s dvierkami :-| a cenu co mi nakoniec povedal bola cez 3000, nakoniec mam kuchynu ako som chcela a za 2200. neviem, mozno to bolo zlym pristupom zamestnanca...
Odpovedať
Profilova fotka
no horsie by bolo keby ta presviedcal ze ti to predsa len nejak spravia a ty by si nebola spokojna. :) bud rada ze ta poslal ku konkurencii, spravil ti vlastne sluzbu
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 Ahoj Katrin, mas deti? ked sa moj maly jeden a pol rocny chlapec zavesil celou svojou vahou na otvorene kuchynske dvierka, nebolo mi vsetko jedno. Ale prezili to. :) ...zatial
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla ahoj, robim pomaly porovnavacku. Konkretne vysledky zverejnim do tyzdna. Zatial mam oresi, dekodom, trenab... Standardnu cenu ma zatial najvyssiu oresi. a ze preco take velke zlavy davaju. Je to zaujimave..
Odpovedať
Profilova fotka
@andrejo preco si to myslis? chapes, dal som si tam spravit ponuku, este stale robim prieskum, tento tyzden by som mal skoncit. v dekodome som uz objednany, ak by nahodou nebolo nic lepsie. zatial mam ponuky od dalsich troch firiem a nic. oresi mi dvakrat dorovnavalo cenu, cez nejakeho ich manazera na telefone. no standardna cena je ovela vyssia ako v dekodome. nechapem to. ale spat k ponuke od dekodomu. preco by som to podla teba nemal brat? 30 percentna zlava a ked dostanem montaz zdarma, ta by ma normalne vysla 310 eur. a to mam celom fajn velku kuchynu. zaujimave ale je, ze v oresi mi vypocitali cenu za montaz cez 430 eur a ked som sa dotazoval znamych na oresi, este mi aj povedali, ze oni sa popalili, ze montaznici si napokon vypytali viac, ze vraj do tej ceny montaze, co im povedal ten predavac, vela ukonov, ktore museli spravit nespada. nechapem... neviem si to ani predstavit. mate niekto skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla ahoj, nerozumiem tomu? preco ta poslal zamestnanec decodomu ku konkurencii? ja, prepacte, ak to aj ostatni citate, stale to iste dokola pisem, uz mam ako tak jasno v cenach, este som objednany tento tyzden u troch kuchynskych studiach a potom budem vediet, kde mam kupit. Pozeram aj na sluzby, co by mohlo byt za tym a tak. mne v dekodome povedali, ze nech este pridem, pripadne aj s inymi ponukami, ze sa vyznaju a porovnaju. V ponuke od trenabu som nakonic zistil, ze mi davaju uplne lacne zasuvky, aby s cenou prekvapili. a v oresi mi najskor ukazali cenu a ked som vytiahol ponuku od dekodomu uz niekomu volali, aby mi dali lepsiu cenu. ale oresi je zatial u mna na poslednom mieste. mam pocit, ze to je cele nejake divne.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?