Dávkovač saponátu

chcem sa spytat ci sa da dorobit davkovac saponatu aj dodatocne do drezu? konkretne do Teka texina? zda sa mi ze tam uz nebola predznacena ina diera.... a neviem teda ci sa tam da vyvrtat alebo co. a hlavne ci by to nevyzeralo divne :-| tu je aj fotka, predstavovala by som si to niekde vlavo hore, lebo je to krajsie ako ked stoji flasa vedla drezu :-S a pri kupe som toto neriesila.
Odpovedať
Dresy maju nato urcene otvori, pozri zospodu dresu oproti batreii mohol by tam byt-je to take stensene miesto tvaru kruhu,take iste bolo tam kde je bateria, ak nieje, nevrtala by som do dresu, ale radsej do prac. dosky.Ja som to mala v prac doske.
Odpovedať
Profilova fotka
ak je,tak jedine v lavom dolnom rohu vanicky.Skus namatat kruzok,alebo pozri sa.Mama ma blanco taky a tam to ma.
Odpovedať
V dolnom rohu by bol davkovac dost nepohodlny, skor v lavom hornom rohu, toe otvori byvaju hore-aspon co som videma TEKA mali ich hore, ale najskor pri tomto drese to tam nebude. Ale aj tak davkovac v prac. doske je uplne OK a miesto nan tam je v pohode.
Odpovedať
@atlaska teraz som kukala zospodu uz nic nieje :-| ze by som ho dala teda do prac. dosky? ale kam? hore sa uz nezmesti, tam je tak 1cm priestor a zacina pultik. jedine niekam vpravo ako je ta minivanicka? vybrala som si tento, maju akciu :-) http://bit.ly/wvcq8e
Odpovedať
@manilla taký istý majú v ikei za polovičnú cenu http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
@gemini06 pojdem ho omrknut ;-)
Odpovedať
netreba zabúdať,že pri dávkovačoch je odporúčanie na riedenie saponátu 1:1 ;-) inak vám veľmi dlho neposlúžia ,viem o čom hovorím..... ;-)
Odpovedať
@andrejkam to fakt? preco? sa potom ucpavaju ci co?
Odpovedať
@manilla vlavo sa ti zmesti,ved pozri odspodu ako to tam mas ukoncene tu skrinku. ja som nikdy neriedila, mala som ho 15 rokov uplne v pohode, ale je pravda ze pri umyvacke riadu som ho pouzivala minimalne. Ty si lavacka? Mne ako pravacke by bateria na pravej strane vadila. Pravou umyvam vsetko a je lepsie ked mi voda ide z lava, aj jednoduchsie zapnem bateri lavou rukou a hubu mam v pravej.
Odpovedať
@atlaska som pravacka, tiez by to bolo lepsie niekde vlavo. no ved ked ho kupim, tak porozmyslam kam ho dam. a tiez mam uz predpripravu na mycku, len som sama, tak to zatial odkladam, lebo ju moc nevyuzijem pri tom 1 tanieri denne :-D ale tesim sa uz na nu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si dala dieru spravit priamo v obchode,pri kupe drezu.Ale nemal by to byt problem dorobit,len ak ho uz mas zasilikonovany,tak to asi nebude bohvieco :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla nechce sa mi verit,ze tam ta diera neni.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@andrejkam poznaaaam, odpraskala som tak jeden, kým som zistila, v čom je háčik:( a ešte do toho nejdu saponaty s mikrocasticami, tuším púť je teraz taky.
Odpovedať
@ejco som to nejako odfotila zospodu zo skrinky. ten lavy horny roh. asi tam nic nebude... som myslela ze by to nebol problem aj vyvrtat. no bojim sa ci by nepraskol.
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla no skoda veru.Mne budu vrtat buduci tyzden aj na bateriu aj na saponat.
Odpovedať
@amanda683 ale vrtali ti do nerezu, do umeleho kamena asi su speci vrtaky, podla mna tie co na gresovu dlazbu. ak by tam bola predpriprava stacilo by to kladivkom vyklepnut. Ak by si velmi chcela vrtat-tak poobit do kruhu tesne vedla seba male dierky a potom vyklepnut,ale bala by som s avystiepenia.
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla Ahoj, podľa výkresov ku tomuto drezu, urobil výrobca len 2 otvory a to na batériu a excenter , takže iný otvor drez nemá a v prípade, že je drez osadený už v linke neodporúča sa do neho robiť otvor lebo mi mohol puknúť a potom ti ho nikto nezreklamuje. Drez máš pravdepodobne osadený v šikmom rohu, mohla by si mať naň ešte priestor v pracovnej doske v časti, kde je tá malá vanička. Ak sa rozhodneš kupovať dávkovač tak skús si vybrať s čo najdlhšou častou skadiaľ ti tečie saponát aby ti to do nej dočiahlo a ešte ti odporúčam vybrať taký typ , kde sa dá dávkovač dopĺňať z vrchu, ak by si mala zo spodu zakaždým odšróbovávať flašku , nebolo by to veľmi praktické a hlave sa dosť často kazia tieto flaše.
Odpovedať
@manilla ak saponát nezriediš ,pružina ten tlak nevydrží, nebude tlakovať tým pádom bude nepoužiteľný ;-)... v návode je odporúčané riedenie
Odpovedať
@luciaj aj ja :-D...tiež mi to nešlo do hlavy prečo sa kazí, ale pri reklamácii mi to vysvetlili ;-)
Odpovedať
@manilla ak tvoj drez už nemá predznačený otvor, tak už by som nevŕtala. Nielen stratíš záruku, ale aj riskuješ prasknutie drezu. Skús si ho dať vyvŕtať do dosky:)
Odpovedať
@katelinn @ryska25 @ejco ok, pojdem sa spytat do kuch. studia ci mi to navrtaju aj do dosky alebo ci vedia aj do drezu ;-) len sa mi nejak nezda to s tym riedenim saponatu. umyva to potom dobre? musim ho tam potom davat viac nie? ja mam taky fajny husty, aj s tymi mikrocasticami ako pisala @luciaj sa bojim ze mi to napokon ani nebude fungovat :-S
Odpovedať
ten davkovac je obycajna pumpicka, mikrocastice by ju asi mohli upchat, ja som pouzivala veselijake JAR,PUR.....a za 15 rokov sa nic nepokazilo. Zato tekute mydla v davkovacoch sa mi kazia vkuse.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Nemate niekto nahodou skusenost, ze namiesto toho gombika, cim sa ovlada excenter mate davkovac na saponat? Nezavadzia to pri manipulacii v dreze? Do akej vysky to trci?
Odpovedať
@ejco Kde je to na saponát....
Odpovedať
Profilova fotka
neviem o akom riedeni hovorite, mam pumpicku aj na saponat aj na tekute mydlo a neriedim nic, oba sluzia, maju ho aj svokrovci na tekute mydlo, aj svagrina tekute mydlo aj saponat a vsetkym nam sluzia bez problemu - mame IKEA davkovace. Mam drez Blanco Dalago, na pravo mam bateriu, v strede excenter a vlavo mydlo. Je to pre mna vyhovujuce.
Odpovedať
@gretocka to mame skoro rovnako. tiez neriedim
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
@gretocka ja som v priebehu 4 rokov uz vystriedal 2 davkovace ikea a uz aj ten druhy je dost divny, ked sa 2-3 dni nepouziva tak saponat vytecie z tej hadicky do nadobky a uz ide tazko napumpovat naspat. Pouzivam klasicku Jar ale neriedenu. Teraz som si kupil davkovac blanco torre, tak uvidim ako dlho vydrzi ten....
Odpovedať
@hubymaster a cim to treba riedit vodou a 1ku1 tak uvidim lebo tie saponaty su dost huste a ties sa bojim ze pokazim pumpicku.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 Ja neriedim a nemala som zatial problem, ale zalezi aj od toho o aky davkovac ide, ja tento co mam, to som dostala od svokry a ja nemam problem, len si musim zistit, kde kupovala :-)
Odpovedať
Ja som chvilu riedila, a to aj menej ako 1:1 a muz sa stazoval ze je to potom prilis riedke, ked silnejsie stlacil pumpicku tak mu to striekalo, tak uz neriedim. Mam davkovace od Blanco, ale zatial len par mesiacov. Inak mam dva- na jar aj mydlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?