Dať zástenu za kuchynský stôl?

jaaj prosim si radu :) mam jedalensky stol z masivu ktory mam nacapeny z jednej (kratsej) casti na stene. noo a tak rozmyslam ze ak to necham len tak zachvilku bude ta stena ofrckana. mate prosim nejaky napad co by sa tam dalo dat? a najlepsie aj s nejakou nazornou ukazkou :)
Odpovedať
@lamela rada by bola ta ktoru si ty napisala ze tam daj zastenu na tu stenu kde budes mat stol alebo podla toho ako mas ladenu celu kuchynu, mozno by nebolo odveci tam dat aj nejaku drevenu zastenu, hm?
Odpovedať
@lennaa no ved to ze rozmyslam co by sa tam hodilo a co by bolo prakticke... este sa pohravam s myslienkou dat tam dosku z toho isteho dreva ako mam stol. len ci uz nebude potom toho dreva "privela". je totiz dost vyrazne.
Odpovedať
@lamela nemas nejaku fotku ako to zatial vyzera ze by som ti na zaklade nej vedela poradit ci tam je uz vela toho dreve alebo by sa to tam este hodilo?
Odpovedať
@lennaa takto nejako.. myslim ze uz je dreva dost...
Odpovedať
@lamela by som povedal ze ani nie. Kludne si viem predstavit este aj zastenu drevenu. Podla mna by to vyzeralo fajn a hlavne by to spolu vsetko ladilo
Odpovedať
Profilova fotka
Vypada to na moderný interiér, asi by som na celú stenu dala radsej vliesovu tapetu. Je to otieratelne vlhkou handrou... A prečo m byť celá stena oprskana? Tiez mam stôl pri stene,6rokov a v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim s @jankazb ze skor tapetu, alebo umyvatelny nater na stenu.
Odpovedať
@lamela Co tak nechat na stenu urobit plnu polkruhovu policku z dreva s kapsickami co by drzala korenicky pribor a v strede tu ruzu ? ;-)
Odpovedať
@lamela Odkiaľ máš prosím ťa stoličky?
Odpovedať
@17juraj17 jej este aj s kresbou :) polkruhovy by sa mi moc nehodil, skor obdlznikovy. napad je to vsak zaujimavy.
Odpovedať
@mirian kika len sa nejako zacinaju vyseduvat tak neviem ci ich nepojdem vratit.. len zatial som nenasla nahradu
Odpovedať
@lamela podla mna tam nemas az tak vela dreva, myslim si ze by to bolo este v pohodicke keby das aj zastenu drevenu, aspon by to bolo rovnake a potom by si to mohla skor doladit uz len nejakymi dekoraciami farebnymi
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?